Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Maca VIBE tabletta 100 db

7 544 Ft
25126608
+

A Maca nemcsak magas szénhidráttartalmáért nagyra értékelt gyógynövény, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően sok bajra gyógyírként is szolgál. Különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrátfehérje, esszenciális zsírsav található benne.

Információk a felhasználók számára

Maca Vibe tabletta

Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményt, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz!
Ezt a gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményt mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosának vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje! Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!! Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!! Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt, bármely fel nem sorolt, bármely lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha a tünetei nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak!
Tulajdonság, hatás: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását irodalmi adatok igazolják.
Mi a tabletta hatóanyaga? A tabletta tartalma, 500 mg perui zsázsa gyökérpor (Lepidium meyenii, Walpers, radix)
Mit tartalmaz még a készítmény? Tablettázási segédanyagok: mikrokristályos cellulóz, laktóz-monohidrát (96mg/tabl.), vízmentes kolloid szilicium-dioxid, talkum
Mikor ajánlott a készítmény szedése? Általános gyengeség, betegség utáni lábadozás, fokozott szellemi és fizikai igénybevétel esetén.
Mikor nem szabad a készítményt szedni? A készítményt nem szabad szedni a tabletta bármely alkotórészével szembeni egyéni túlérzékenység esetén.
Mit kell tudni a készítmény szedésének megkezdése előtt? A MACA VIBE tabletta 96mg laktóz-monohidrátot tartalmaz tablettánként. Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel orvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert. Magas vérnyomás kezelése alatt álló betegek a készítményt kellő óvatossággal szedjék. Gyógyszeres kezelés alatt álló betegeknek (pl. mell-, petefészek-,méhrosszindulatú daganata, endometriosis vagy méhfibriosis) a készítmény szedése nem ajánlott, mert az ösztrogén szintet pozitiven befolyásolhatja.
Szedhetik-e a készítményt gyermekek? A készítmény szedése 18 éves kor alatt biztonságossági adatok hiányban nem javasolt.
Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel együtt? A MACA tabletta fokozhatja a szervezet működésének élénkítésére szolgáló készítmények hatását, míg más készítményekkel történő együttes alkalmazásának ellenjavallata nem ismert.
Szedhető-e a készítmény várandósság és szoptatás ideje alatt? A készítmény alkalmazása ezen élethelyzetekben nem javasolt .Amennyiben gyermeket szeretne, a készítmény szedésének megkezdése előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével!
Hogyan és mikor ajánlott a tablettát szedni? A MACA tablettát egészben, bőséges folyadékkal ajánlott bevenni.
Mennyi a készítmény napi adagja? Naponta 3x1 tabletta.
Várható-e mellékhatás a készítmény alkalmazásakor? A MACA VIBE alkalmazása során ez ideig nem jelentettek mellékhatást. Ha bármilyen nem várt hatást tapasztal, hagyja abba a készítmény szedését és keresse fel kezelőorvosát.
Mennyi ideig szedhető a készítmény? A MACA VIBE tabletta kúra szerűen szedhető. Egy – egy kúra időtartama legfeljebb 4 hónap. A kúra egy-két hét szünet beiktatása után megismételhető.
Hogyan kell tárolni a készítményt? Legfeljebb 25⁰C-on. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
Milyen tabletta külleme és mit tartalmaz a csomagolás? Leírás: Szemcsés világosbarna, hosszúkás, bemetszéssel ellátott, 20mm x 7 mm méretű tabletta, Csomagolás: tabletták PVC/PVDC//Alumínium buborékcsomagolásban és dobozban Csomagolási egység: 100 db tabletta (10x10)/doboz
Nyilvántartási szám: OGYI-885/2002
Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Sprintvital Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út 144.1em.106 Tel./617-0591 E-mail/web: info@sprintvital.hu / www.eljtovabb.hu
Gyártó: Hersil S.A. Laboratorios Industriales Farmaceuticos Los Frutales, 220 Ate. Lima, Peru

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is