Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Maca VIBE tabletta 100 db

5 300 Ft
25126608
+

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását irodalmi adatok igazolják.

A maca gumó az egyetlen olyan növény, amely az Andokban 3700 m magasan is képes életben maradni. Gyökérrostja gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban. Javítja a teljesítményt, ezért perui Ginseng-nek is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik… A Maca nemcsak magas szénhidráttartalmáért nagyra értékelt gyógynövény, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően sok bajra gyógyírként is szolgál. Különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrátfehérje, esszenciális zsírsav található benne. Ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt vitalizáló, szellemi erőnlétjavító és potenciafokozó szerként használják.


Általános energetizáló, vitalizál, roborál, aktivál, javítja a testi erőnlétet, fokozza a fizikai teljesítményt. Szexuális teljesítményjavító, fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzó képességet, javítja az ondótermelést és a spermiumok aktivitását, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tüneteket.

Hatóanyag: 500 mg perui zsázsa gyökérpor (Lepidium meyenii Walpers radix) tablettánként.

Mit tartalmaz még a készítmény?
Tablettázási segédanyagok: Lactosum, Talkum, Silica colloidalis, Cellulosum mikrocristallinum, Hypromellosum, Zselatin

A csomagolás tartalma 100db tabletta.

Nyilvántartási szám: OGYI-885/2002

A TERMÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS ESETÉN KÉRJE ORVOSSZAKÉRTŐNK VÉLEMÉNYÉT! 06-30-942-8519