Új jelszó kérése


LUCERNA KAPSZULA 100 db

LUCERNA KAPSZULA 100 db
1 245 Ft
Elősegíti az immunitás kialakulását a fertőzések ellen. Gyulladáscsökkentő, detoxikáló és gombaellenes hatású.
 • A lucerna lúgosító, méregtelenítő, koleszterincsökkentő, öregedésgátló, ízületvédő hatással rendelkezik. Az étrendkiegészítő kapszula a lucernán kívül Flavin7 bioflavonoid komplexet is tartalmaz, ami erős antioxidáns hatású.

  A lucerna egyike a természet legerőteljesebb és legtáplálóbb növényeinek. Gazdag fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban. A, C, D, E-vitamint, és K-vitamint is tartalmaz. Nyomelemekben gazdag: pl. kalciumban, káliumban, vasban, cinkben, magnéziumban és karotinban. A lucerna B1-és B6 vitamintis tartalmaz, valamint az antioxidánsként ismert tricint.

  Többek között emésztés- és étvágyjavító, valamint a tápanyagok felszívódását segíti elő. 8 fontos emésztéshez szükséges enzim is található benne.

  A lucerna egyike a klorofilban leggazdagabb táplálékoknak. Elősegíti az immunitás kialakulását fertőzések ellen. A szervezet sav-lúg arányát egyensúlyban tartja. A lucerna segit megtisztítani a májat és a véráramot az egészségtelen koleszterin- lerakódásoktól. Továbbá gyulladáscsökkentő, illetve detoxikáló és gombaellenes hatását is ismert.

  Kedvezően befolyásolja az ízületek működését. Vérnyomás-kiegyenlítő. Jól alkalmazható a csontok és fogak erősítésére, köszvény esetén.

  Aki véralvadágátló gyógyszert szed, annak tanácsos konzultálnia kezelőorvosával a lucerna alkalmazásásról.

  Felhasználási javaslat: 1kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

  Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
  1 kapszula 2 kapszula
  Lucerna kivonat 200 mg 400 mg
  Összes polifenol 6,6 mg 13,2 mg
  Ebbõl: flavonoid 4,6 mg 9,2 mg
 • Vonalkód 
  5999558332556
  Vonalkód
  5999558332556
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25007628