16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Leukoplast Leukosan Strip sebzáró sebtapasz

1 258 Ft
25128905
+

Leukoplast Leukosan Strip sebzáró sebtapasz

9 db, 2 különböző méret/doboz

Sebszélek biztonságos rögzítésére.

6x38mm, 6x75mm

Válassza ki a seb méretének legmegfelőbb méretű sebtapaszt. Vegye ki a steril csomagból a tapaszt. Húzza le az átlátszó védőfóliát a tapasz hátoldalán, majd helyezze rá a sebre. Simítsa le a ragasztófelületet, és használjon annyi csíkot amennyit a seb zárása igényel.

Gyors, fájdalom mentes zárást és a hegmentes gyógyulást biztosít. A megfelelő méretű csíkoknak és tapadó erőnek köszönhetően kellő mértékben összehúzza és rögzíti a sebszéleket ezáltal szépen gyógyuló, hegmentes seb lesz a végeredmény.  A gazdaságos és steril sebellátás érdekében a sebtapaszok egyesével vannak csomagolva.

Gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! A Leukoplast termékek elérhetők a patikában, vagy a  drogériákban. Vásárlásukhoz nem szükséges orvosi rendelvény.

Ismerje meg a teljes Leukoplast sebtapasz választékot!

Sebszélek biztonságos rögzítésére.

"A Leukoplast Leukosan Strip öntapadó sebzáró csík, egyenes szélű vágások gyors, fájdalom mentes zárását és hegmentes gyógyulását segíti elő. Könnyen használható. Jól tapad így hosszan fentmarad. Vízpára-és légáteresztő így nem allergizál.

 

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is