Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Lentinex - Shiitake gyógygomba Lentinan oldat 30ml

5 210 Ft
25125762
+

A Shiitake gomba legismertebb és leginkább kutatott összetevője a Lentinan, amely hozzájárulhat a természetes immunvédekezéshez. 1969-ben a tokiói Japán Nemzeti Rákkutatási Intézet kutatói vonták ki először a shiitake gombából ezt a béta-glükán poliszacharidot.

A Lentinex speciális, norvég biotechnológiai előállításának köszönhetően, a lentinan-t 100%-ban természetes, a leghatékonyabbnak tartott tripla-hélix szerkezetben, és oldatos formában tartalmazza. Ez magyarázza a Lentinex kiváló biohasznosulását, amelyet klinikai vizsgálatok is alátámasztanak.
Előállítása a legmagasabb kívánalmaknak is megfelelő helyes gyógyszergyártási gyakorlat (GMP) alapján, szigorú minőségi követelmények mellett és kiváló alapanyagok felhasználásával történik.
Fontos hangsúlyozni, hogy ellentétben más gomba béta-glükán kivonatok előállításával, ez a szabadalmi eljárás által védett folyamat, teljesen természetes, tiszta és kémiai feldolgozástól mentes lentinan-t eredményez.
Számos klinikai kutatás foglalkozik azzal, hogy a lentinan, az eredeti, tripla-hélix szerkezeti formájában a leghatékonyabb. A Lentinex-ben levő lentinan, megőrzi ezt az eredeti tripla-hélix szerkezetet, míg a hagyományos kémia kivonással előállított termékekben ez nagyon nehezen megvalósítható.
Az oldatos formából következően adagolása és alkalmazása nagyon egyszerű. Sok embernek gondot okoz, hogy nagy számban kell különböző méretű tablettákat, kapszulákat szedni. A Lentinex oldat kellemes ízű, és könnyű lenyelni.

Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) 2010-ben adta meg a Lentinex európai forgalmazási engedélyét, de Európa mellett, az Egyesült Államokban, és Távol-Keleten is elérhető.
A Lentinex biztonságosan adható, akár idős embereknek is, biztonságosságát klinikai vizsgálatok támasztják alá. Hosszú távon is alkalmazható.
Fogyasztható: egészséges állapotban, jelentősebb fizikai vagy szellemi terhelés esetén, stressz fennállása esetén, dohányzás esetén, immunrendszert érintő betegségek esetén, krónikus, a szervezetet megterhelő betegségek esetén, onkológiai és egyéb kezelések esetén.
A Lentinex fogyasztásának ellenjavallata: autoimmun betegség, immunszupressziós kezelés, a készítmény bármely összetevőjével szembeni allergia, érzékenység.
Kiszerelés: 30 ml oldat
Adagolása: napi 1 ml (fél mokkáskanál)
Szükség esetén a napi adag 2 ml-re emelhető (1 mokkáskanál).
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Ajánlott termékek