15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Tricovel

 

●    Gyakorta tapasztalod, hogy hullik a hajad?
●    Töredezettnek, vékonyszálúnak, netán fakónak látod?
●    Szeretnéd, ha ismét egészséges, életerős, fényes hajkoronád lenne?


Minden ember álma a szép, erős és egészséges haj.
A Tricovel® kapszulával haja új életre kel! 

  • A nyújtott hatóanyagleadási technológiának köszönhetően a Biogenina®-t tartalmazó Tricovel® napi egyszeri bevétele elég a hatóanyagok állandó, és elnyújtott felszabadulásának (körülbelül 8-12 óra tartamú) biztosítására. 
  • Fontos tudni, hogy a szervezet (mely ezek közül a tápanyagok közül csak alig néhányat képes tárolni) az anyagokból mindig csak az adott pillanatban szükséges mennyiséget használja fel, a többi a vizelettel együtt ki is ürül. 

A Tricovel® kapszula Olaszország kedvenc hajszépség-vitaminja* nőknek és férfiaknak egyaránt! Egyedülálló, innovatív összetevővel, hogy a haj megőrizze egészséges szerkezetét, ragyogását. Ellenőrzött hatékonyság. Mindössze napi 1 tabletta, 2 hónapig.


Összetevői és hatásaik:

  • Biogenina®, egy exkluzív és innovatív vegyület, melynek összetevői a poliamin, a kálcium-pantotenát és a biotin. A biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához.
  • C-vitamin, E-vitamin, cink és réz, amelyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához is.
  • B6-vitamin, amely ugyanúgy, mint a biotin, az E-vitamin és a réz, részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban.
  • Metionin, melyet a szervezetünk nem képes előállítani, így csak az étrendünkkel tudjuk bevinni.
  • Folsav, mely hozzájárul a normál pszichológiai működés fenntartásához.

 


Hajhullás 45 év fölött? 
Tricovel® Tricoage 45+ a fiatalos, ragyogó hajért! 


A Tricovel® Tricoage45+ a Giuliani Haj Kutatási Részlege által célzottan kifejlesztett étrend-kiegészítő menopauza előtt álló, illetve menopauzás nők részére.

Összetevői és hatásaik:

  • Bioequolo (Ajuga Reptans és fermentált szójának az egyedülálló és szabadalmaztatott kombinációja), mely lehetővé teszi a szója izoflavonok optimális felhasználását
  • Biotin, mely hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához.
  • Arginin, ornitin, kálcium-pantotenát, rezveratrol, réz és cink, melyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A fiatalos, és ragyogó hajért válaszd a Tricovel Tricoage 45+ BioEquolo étrend-kiegészítő tablettát, mert a változókor idején hajkoronád is több törődést igényel!


A hajunk meghatározott növekedési ciklus szerint keletkezik, hullik ki és nő újra. Naponta 80-100 hajszál hullik ki, melyek helyett újak nőnek. Optimális körülmények között ez a ciklikus folyamat egész életünk során fennmaradhat...

Tovább olvasom a cikket!

*Forrás: IMS 2014. – dobozban és értékben mért patikai forgalom a „Hajhullás elleni készítmények, Haj és bőrszépségvitaminok kapszula/talbletta” kategóriában. Olaszországban a Tricovel® Bioscalin® néven van forgalomban.


A Tricovel® és Tricovel Tricoage45+ étrend-kiegészítők. Nem szolgálnak betegség kezelésére, gyógyítására, megelőzésére. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépd túl a napi ajánlott adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne használd, ha egy vagy több összetevőre allergiás vagy. Ha terhes vagy, vagy szoptatsz, a készítmények alkalmazása előtt beszélj orvosoddal.


Exeltis Magyarország Kft. | 1011 Budapest, Fő u. 14–18.
T + 36 1 275 0338, +36 1 275 0343 |
Email: info.hu@exeltis.com | Web: www.exeltis.hu