Új jelszó kérése


KOMBUCHA KONC. PAPAYÁVAL 500 ml

KOMBUCHA KONC. PAPAYÁVAL 500 ml
1 784 Ft
A kombucha papaya kitakarítja szervezetünkből a savas anyagcsere- és bomlástermékeket.
 • Kiszerelés: 500 ml

  A zöldpapaya legfőbb hatóanyaga a papain enzim, amely hatékonyan bontja a fehérjéket, így eredményesen használható fogyókúrához, méregtelenítéshez, böjtöléshez. A kombuchás papaya fogyasztása támogatja a nyirok- és érrendszer működését és gátolja a meszesedést.

  A zöldpapaya legfőbb hatóanyaga a papain enzim, amely hatékonyan bontja a fehérjéket, így eredményesen használható fogyókúrához, méregtelenítéshez, böjtöléshez. A kombuchás papaya fogyasztása támogatja a nyirok- és érrendszer működését és gátolja a meszesedést. Az utóbbi években a papaya a degeneratív betegségek egyik természetes orvosságaként vonult be a köztudatba.


  Fogyasztása javasolt:
  Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, emésztési problémák (pl. székrekedés, savhiány) leküzdésére, epe-és májproblémák esetén, valamint kiadós lakomákat kedvelők számára.


  Legfőbb hatóanyagai:
  Kombucha: L(+), L(-) tejsav, glükuronsav, acidophylus, B-komplex és A-, C-, E-vitamin, esszenciális aminosavak, enzimek.
  Papaya: Papain és más hasznos enzimek, közel 20-féle aminosav, béta-karotin, B-vitamin komplex, C- és E-vitamin, kalcium, vas.


  Hígítási javaslat: 1:9 arányban
 • Vonalkód 
  5998219301023
  Vonalkód
  5998219301023
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25005486