16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

KERALIT TYÚKSZEMIRTÓ 10 ml

1 684 Ft
25005009
+

A Keralit brkeményedés, tyúkszem felpuhítására, eltávolítására szolgáló készítmény. A br hámrétegének f terméke a keratin (szaru), mely lehet lágy vagy kemény. Az elbbi a hámrétegben, az utóbbi a körömben, szrszálban található. Az elszarusodás a hám alsó rétegeiben kezddik, az elszarusodott hámsejtek megtartják sejtfalukat, vagyis a szaruréteg nem egyszer folyamatos keratinhártya.

Kóros elszarusodáskor látható szarupikkelyek jönnek létre, ezek felpuhítására ill. eltávolítására alkalmazható a Keralit tyúkszemirtó ecsetel folyadék. A készítmény brkeményedést oldó szerves savak (szalicilsav, tejsav) illékony oldószerek és filmképz anyag elegyében oldott keveréke. A savas komponensek gyorsan és fájdalommentesen oldják a br szarurétegeit, felpuhítják, hámlasztják a tyúkszemet, pörköket. Ehhez a hatáshoz társul még enyhe brizgató, viszketést, izzadást csillapító antiszeptikus, antimikotikus hatás is.

Alkalmazásának elnye, hogy a készítmény filmképz anyagot tartalmaz, mely vékony, jól tapadó, rugalmas, összefügg filmet képez az oldószerek gyors elpárolgása után, mely vízben nem oldódik. Hatóanyagai ezáltal jól rögzülnek, s jól koncentrálhatók a kezelend felületen. Színtelen, átlátszó üledékmentes folyadék, a ruházaton nem hagy nyomot. Alkalmazása során a kupakhoz csatlakozó ecsettel kenje be vékonyan a kezelni kívánt felületet, s hagyja rászáradni.
FIGYELMEZTETÉS!

Az egészséges brfelületrl a filmréteget azonnal mossa le!
Sérült vagy gyulladt brfelületen nem alkalmazható!
Gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó!
Ügyeljen, hogy szembe ne kerüljön!

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is