Új jelszó kérése


KERALIT TYÚKSZEMÍRTÓ 10 ml

KERALIT TYÚKSZEMÍRTÓ 10 ml
838 Ft
A Keralit brkeményedés, tyúkszem felpuhítására, eltávolítására szolgáló készítmény.
 • A Keralit brkeményedés, tyúkszem felpuhítására, eltávolítására szolgáló készítmény. A br hámrétegének f terméke a keratin (szaru), mely lehet lágy vagy kemény. Az elbbi a hámrétegben, az utóbbi a körömben, szrszálban található. Az elszarusodás a hám alsó rétegeiben kezddik, az elszarusodott hámsejtek megtartják sejtfalukat, vagyis a szaruréteg nem egyszer folyamatos keratinhártya.

  Kóros elszarusodáskor látható szarupikkelyek jönnek létre, ezek felpuhítására ill. eltávolítására alkalmazható a Keralit tyúkszemirtó ecsetel folyadék. A készítmény brkeményedést oldó szerves savak (szalicilsav, tejsav) illékony oldószerek és filmképz anyag elegyében oldott keveréke. A savas komponensek gyorsan és fájdalommentesen oldják a br szarurétegeit, felpuhítják, hámlasztják a tyúkszemet, pörköket. Ehhez a hatáshoz társul még enyhe brizgató, viszketést, izzadást csillapító antiszeptikus, antimikotikus hatás is.

  Alkalmazásának elnye, hogy a készítmény filmképz anyagot tartalmaz, mely vékony, jól tapadó, rugalmas, összefügg filmet képez az oldószerek gyors elpárolgása után, mely vízben nem oldódik. Hatóanyagai ezáltal jól rögzülnek, s jól koncentrálhatók a kezelend felületen. Színtelen, átlátszó üledékmentes folyadék, a ruházaton nem hagy nyomot. Alkalmazása során a kupakhoz csatlakozó ecsettel kenje be vékonyan a kezelni kívánt felületet, s hagyja rászáradni.
  FIGYELMEZTETÉS!

  Az egészséges brfelületrl a filmréteget azonnal mossa le!
  Sérült vagy gyulladt brfelületen nem alkalmazható!
  Gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó!
  Ügyeljen, hogy szembe ne kerüljön!
 • Vonalkód 
  5997817512114
  Vonalkód
  5997817512114
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25005009