Új jelszó kérése


KECSKERUTA* /MAMA DROG/ 50 g

KECSKERUTA* /MAMA DROG/ 50 g
174 Ft
Cukorbetegségben eredményesen alkalmazzák a vércukorszint csökkentésére, emellett a gyógynövény antibakteriális hatása is ismert.
 • A kecskeruta fűből készített teát a 2-es típusú cukorbetegségben eredményesen alkalmazzák a vércukorszint csökkentésére, emellett a gyógynövény antibakteriális hatása is ismert. A gyógynövény cukorbetegekre kifejtett hatásával kapcsolatban számos kutatást végeztek, mely szerint hatásossága bizonyított.
  A kecskeruta fű kutatások szerint galegin nevű kémiai anyagot tartalmaz, ennek az anyagnak köszönhető a gyógynövénynek a cukorbetegség kezelésében tapasztalt különleges képessége. A galegin kémiailag nagyon hasonlít egy másik, a cukorbetegség kezelésére laboratóriumban kifejlesztett anyagra, a guanidine-re, mely többféle gyógyszer, például a metformin alapanyaga is. Lényeges különbség azonban a kecskerutában megtalálható anyag és a laboratóriumban kifejlesztett készítmény között, hogy a gyógynövénynek gyakorlatilag nincs mellékhatása, míg a guanidin hatóanyagot tartalmazó gyógyszer szedése számos kellemetlen mellékhatással rendelkezik.
 • Vonalkód 
  5998534500569
  Vonalkód
  5998534500569
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25005816