Új jelszó kérése


KAQUN VÍZ 1500 ml

KAQUN VÍZ 1500 ml
700 Ft

A KAQUN természetes forrásból származó, egyedi technológiával készülő víz magas oxigéntartalommal.

A KAQUN víz rendszeres fogyasztás esetén az életminőség javítását széles körben támogatja – felgyorsíthatja a szervezet regenerálódását.

-VÉD
-ERŐSÍT
-MEGÚJÍT

 • A KAQUN víz egy olyan termék, amely palackozva és fürdőkúra formájában is elérhető, valamint egészséges önkénteseken végzett orvostudományi kutatási eredménnyel rendelkezik.

  A KAQUN víz olyan egyedülálló, új fejlesztés, mely magas, kötött oxigéntartalmának köszönhetően képes a szervezetben fellépő hypoxiás, azaz oxigénhiányos állapotot mellékhatások nélkül megszüntetni. Speciális eljárással gyártott víz, amely a szervezet számára tudományosan bizonyítottan előnyös oxigén felszívódási képességekkel bír. A KAQUN technológia eredményeképpen az oxigén stabil formában, 18-25 mg/l koncentrációban van jelen, amely a normál ivóvíz oxigéntartalmának többszöröse.

  Az előállítás során nem használnak fel kemikáliákat, nem történik magasnyomású oxigén bevitel külső forrásból!

  A KAQUN víz speciális szerkezete elősegíti, hogy többlet oxigén a gyomor-, illetve a bélnyálkahártyán keresztül felszívódjon, így bejut a véráramba, amin keresztül eljut a test minden részébe. Csökkenti a szellemi és fizikai fáradtságot, mert rövid idő alatt csökkenti a test oxigénhiányát.

  A termékeket 6-os, azaz zsugor kiszerelésben tudjuk biztosítani!
 • Vonalkód 
  5999882050102
  Vonalkód
  5999882050102
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25008135
  Tömeg
  1,5 kg/db
  Min. rendelhető mennyiség
  6 db
  Választható mennyiségek
  6 db, 12 db, 18 db, 24 db, ...