Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

KANADAI JUHARSZIRUP "D" SÜTÉSHEZ 500 ml

4 822 Ft
25006364
Nincs készleten
Az Észak-Amerikai indiánoknak köszönhetjük a Juharfa édes nedvének a felfedezését. A fehér bőrű lakosok később átvették ezt a tudást és tovább fejlesztették.
Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot, vagy a közönséges cukrot. Ezek a termékek megterhelik szervezetünket, míg a juharszirup számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz.

Vitaminok: PP-vitamin( niacin ), B5 .vitamin pantoténsav), B2 ( riboflavin ), folsav , B6 - vitamin, Biotin , A - vitamin .Az A vitamin szerepet játszik a látásban , a bőr karbantartásában , és az immunrendszer működésében .
A panthotén-sav az emberi test növekedésében játszik igen jelentős szerepet.
A riboflavin a test energia - háztartását tartja karban.
A cukrok mellett nagy mennyiségben tartalmaz káliumot, kalciumot, vasat és B1-vitamint.
Nem tartalmaz viszont zsírt és fehérjét, ezért a tejfehérje-érzékeny gyerekek számára is kitűnő kalciumpótló édesítőszer.

A megfelelő minőséget és ízhatást a juharszirup világosságából ill. fényáteresztő képességéből láthatjuk, amely függ a szüretelés időpontjától. Általában minél sötétebb a szirup, annál erősebb az íze. A juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb) terjed. A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat, melyet palacsintához és egyéb fogyasztanak A NATURATA bio Juharszirupot a kanadai beosztás(fokmérés) alapján deklarálták, amely pontosabb, mint az US-amerikai fokbeosztás. A kanadai beosztást(fokmérést) az állami kontroll szervezet egy spektrophonometer segítségével állapítja meg.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Ajánlott termékek