16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

SELENIUM KALCIUM MAGNÉZIUM CINK TABLETTA 90 DB

3 648 Ft
25012811
+

 Javasolt: kalcium, magnézium, cink és D3 vitamin pótlására.

A termékben levő hatóanyagok szükségesek az egészséges csontrendszer és fogazat normál szerkezetének kialakulásához és fenntartásához, valamint az egészséges véralvadáshoz.

A magnézium szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében és a normál izomműködés fenntartásában.

A D3 vitamin a kalcium felszívódását és a csontokba történő beépülését segíti. Javasolt: - a 40. életév felettiek normál csontozatának és fogazatának megőrzésére, - a terhesség és szoptatás alatt, - a dohányzás, a mozgásszegény életmód, a túlzott kávé-, tea-, vagy alkoholfogyasztás következtében előforduló kalcium-, magnézium- és cinkhiány kialakulásának megelőzésére, - zsírszegény, rostokban gazdag, ún. vegetáriánus diéta mellett a táplálék ásványianyag tartalmának kiegészítésére. A tablettában levő magnézium-citrát és kalcium-citrát kiválóan felszívódó hatóanyag.

Összetevők: 
Hatóanyag-tartalom 1 tablettában / RDA 
Kálcium 200 mg 75 % 
Magnézium 37 mg 30 % 
Cink 2 mg 60 % 
D3 5 µg 300 % 

A készítmény adagolása javasolt:

  • a 40. életév felettiek normál csontozatának megőrzésére
  • terhesség idején és szoptatás alatt, 
  • a dohányzás, a mozgásszegény életmód, a túlzott kávé-, tea-, vagy alkoholfogyasztás következtében előforduló kalcium-, magnézium-, és cinkhiány esetén, - zsírszegény, rostokban gazdag, ún. vegetáriánus diéta mellett a táplálék ásványianyag tartalmának kiegészítésére, a kalcium beépülésének támogatására. 

 

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is