Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Joalis Baby Start méregtelenítő csomag babavárás előtt

21 333 Ft
25114337
+
Baby Start - Joalis méregtelenítő csomag a babavárás előtt hölgyeknek

A szülői szervezetben meglévő toxinterhelések átkerülhetnek a magzatba, és ott a születést követően tünetek formájában megjelenhetnek. Erre utalhat pl. a koraszülés, az anyatejre való érzékenység, vagy a csecsemőkori ekcéma.
A meddőség hátterében is állhatnak méregterhelők, melyek akadályozhatják a megfelelő hormonok termelődését, gátolják a női és férfi szervek energetikai egyensúlyát.
Növényi kivonatokat, vitaminokat és információkat tartalmazó komplex készítményekből készült összeállítás, melyek késztetik az immunrendszert, hogy öngyógyító képességét fokozva, önerőből tisztítsa meg a szervezetet.
Egy csomag (4 készítmény) kéthavi méregtelenítési folyamatot biztosít.
Javasoljuk a tervezett babavárás előtt 1-2 kúra alkalmazását. Amennyiben a kúra alatt teherbe esik, hagyja abba a cseppek szedését, majd a szoptatást követően fejezze be!
Alkalmazása: A Joalis készítmények mindegyikéből 10-10 cseppet egy pohár vízbe kell tenni és meginni. Az első héten naponta 1X, majd a második héttől kezdve naponta 2x, amíg el nem fogy.
A cseppek fogyasztását megelőző és követő 20 percben nem szabad étkezni, illetve kávét, teát inni (tiszta vizet szabad) és mentol tartalmú készítményeket fogyasztani.
A készítmények fogyasztásakor ritkán, de előfordulhatnak ún. méregtelenítési tünetek, ezek azonban átmeneti jellegűek és nem okoznak semmilyen egészségkárosodást.
Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.
A készítmény nem gyógyszer, ebből fakadóan nem helyettesíti az orvos által előírt gyógyszereket!
Tárolás: Szobahőmérsékleten, kisgyermek elől elzárva, lezárt kupakkal, álló helyzetben. Ne tegye ki nap és elektromágneses tér közvetlen hatásának! Ne tárolja a készítményt mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, tv, mobiltelefon stb. közvetlen közelébe.
A készítmény nem kerülhet kapcsolatba fémekkel és aromás anyagokkal!