Új jelszó kérése

Internetpatika Nature & Vitality = GAL kérdőív szabályzat

Gal kérdőív szabályzat

1. A kérdőívben résztvevő személyek

A kérdőívet azok a 18 év feletti vásárlók tölthetik ki, akik 2015. január 01 - 2016. április 30. közötti időtartamban az Internetpatika webáruházában legalább egy alkalommal Nature & Vitality megrendelést adtak le és vásárolták meg a megrendelt terméket. Minden Nature & Vitality megrendelés a meghatározott időtartam alatt is részvételnek minősül, tehát a többszöri vásárlás többszörös esélyt jelent, de egy játékos maximum egy nyereményt nyerhet meg.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt az Internetpatika Kft. dolgozói és közeli hozzátartozói.

 

2. A játék időtartama

A kérdőív kitöltési időtartama: 2016. június 15. 00:00 - 2016. június 30. 23:59. Ezen időpontok a kitöltött és beküldött kérdőívekre vonatkoznak.

 

3. Nyeremény

Nyeremények: 10 db egyenként 5000 Ft értékű kupon, amely bármely GAL vitamin vagy étrend-kiegészítő Internetpatikánál történő vásárlásakor felhasználható, a kupon értékét elérő megrendelés esetén.

 

4. Sorsolás

A kérdőív kitöltőinek sorsolása 2016. július 5.-én 10 órakor, a 1116-Budapest, Barázda utca 40. szám alatt történik.

 

5. A nyertesek értesítése

A nyerteseket a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük, illetve hírlevélben küldjük ki.

 

6. A nyeremények átadása

A nyereményhez tartozó kupont a nyerteseknek, a regisztrációban megadott e-mail címre küldjük ki, melyet egy vásárlás esetén lehet aktiválni.

 

7. A nyeremények beváltása

A kupon július hónapi vásárlás esetén váltható be, bármely GAL vitamin vagy étrend-kiegészítő Internetpatikánál történő vásárlásakor, a kupon értékét elérő megrendelés esetén.

 

A nyeremény készpénzre nem váltható.