Új Jelszó Kérése

Nyereményjáték - Három éves az internetpatika!

 

A nyereményjáték nyertesei:

 

A fődíjat, a vásárlás összegének 100 %-át nyerte:

Körmendy Lilla, Salgótarján

 

A második díjat, a vásárlás összegének 50%-át nyerte:

Dévényi Edit, Budapest IX.

 

3000 Ft értékű ajándékcsomagot nyert:

Sándor Péterné, Budapest XXII.

Sovány Nóra, Vértesszőlős

Hadas Gyöngyvér, Budapest

Csillag-Fehér Zsuzsanna, Szeged

Szabó Gizella Kinga, Budapest III.

Matics Györgyné, Alsógöd

Takátsné Kádár Sarolta, Szombathely

Chapóné Kondor Katalin, Dör

Leveles Beáta, Budapest XXI.

 

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

 

 

„3 éves az Internetpatika” nyereményjáték-szabályzat

 

1. A játékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban automatikusan részt vesznek azok a 18 év feletti személyek, akik a játék időtartama alatt az Internetpatika webáruházában legalább egy alkalommal, legalább bruttó 7 000 Ft értékű megrendelést leadnak. Minden további megrendelés is részvételnek minősül, tehát a többszöri vásárlás többszörös esélyt jelent, de egy játékos maximum egy nyereményt nyerhet meg. 

Amennyiben készlethiány miatt a megrendelésből törölni szükséges valamely terméket, és így a vásárlás végösszege bruttó 7000 Ft alá csökken, az a megrendelés nem vesz részt a nyereményjátékban.

A hiányos csomagokról bővebben a Vásárlási feltételekben olvashat.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt az Internetpatika Kft. dolgozói és közeli hozzátartozói.

 

2. A játék időtartama

A játék időtartama: 2014. december 1. 00:00-2014. december 17. 23:59. Az időpontok az Internetpatika rendszerében történő megrendelés leadására vonatkoznak.

 

3. Nyeremény

Nyeremények:

  1. kategória: az egy megrendelés alkalmával 25.000,- Ft feletti értékben vásárlók közül 1 főnek Internetpatika Vásárlási Utalvány formájában visszatérítjük vásárlásának teljes végösszegét, max. 40.000 Ft-ig. Az utalvány beváltható: 2015.március 31-ig.
  2. kategória: az egy megrendelés alkalmával 10.001,- és 25.000,- érték között vásárlók közül 1 főnek Internetpatika Vásárlási utalvány formájában visszatérítjük a vásárlás végösszegének 50%-át. Az utalvány beváltható: 2015. március 31-ig.
  3. kategória: az összes, egy megrendelés alkalmával legalább 7.000,- Ft feletti értékben vásárló között 10 db 3.000,- Ft értékű Internetpatika ajándékcsomagot sorsolunk ki.

 

4. Sorsolás

A nyereményjáték sorsolása 2014. december 18-án 11 órakor, a 1116-Budapest, Barázda utca 40. szám alatt történik. 12 nyertes és 3 pótnyertes kerül kisorsolásra.

 

5. A nyertesek értesítése

A nyerteseket a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük, illetve hírlevélben küldjük ki, valamint az Internetpatika weboldalán, valamint Facebook oldalán tüntetjük fel.

 

6. A nyeremények átadása

A kapcsolatfelvételt követően a nyerteseknek 7 nap áll rendelkezésükre a visszajelzésre, illetve a szállítási információk megadására. Amennyiben a nyertes nem teljesíti a fenti feltételt, úgy elesik a nyereménytől, amelyet a soron következő pótnyertes kap meg. Az ajándékcsomagokat Budapesten a nyertesek által kiválasztott címre, vidéken pedig az általuk megjelölt Pick Pack Pontokra díjmentesen szállítjuk ki, ahol átvehetik nyereményüket. Az Internetpatika Vásárlási Utalványokat e-mailben küldjük ki, amelyen egyedi, egy alkalommal érvényesíthető kód szerepel. A kódot a megrendelés során a ”Promóciós kód” mezőbe kell beírni.

 

Az Internetpatika Vásárlási Utalványokkal megrendelt nyeremények szállítási költségét az Internetpatika Kft. viseli. A csomagokat Budapesten a nyertesek által kiválasztott címre, vidéken pedig az általuk megjelölt Pick Pack Pontokra szállítjuk ki, ahol átvehetik nyereményüket.

 

A nyeremények készpénzre nem válthatóak.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.