Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Többezer éves tudás minden kapszulában. Mitől egyedülállóak a Calendula Pharma termékei?

2020-04-16

Ősi ayurvédikus receptek, kínai gyógymódok, arab medicina, fitotherápia és modern orvoslás együtt holisztikus szemlélettel ötvözve. Ezek a nemzetközi szinten elismert siófoki Calendula Ayurvedikus és Orvosi Klinika főbb alapelvei, ahol a Calendula Pharma termékek fejlesztése és terápiás alkalmazása történik közel 3 évtizede.

A Calendula Pharma termékek Magyarországon készülő, tisztán gyógynövény alapú étrend-kiegészítő termékek. Az üzem hátterében, mint tudásbázis a Siófokon működő, nemzetközi szinten elismert Calendula Ayurvédikus és Orvosi Klinika áll dr. D. Szkopincev vezetésével, ahol a modern nyugati orvoslás módszereit és technológiáját az ayurvédikus terápiával és más keleti megoldásokkal és népi gyógymódokkal egyesítve eredményesen alkalmazzák közel 3 évtizede.

Az intézmény saját laboratóriummal és fitotékával rendelkezik, ahol több mint 2500 gyógynövényt és ásványt tartanak számon, illetve használnak fel a kezelések során. Minden gyógyhatású készítmény az adott páciens egyéni problémáinak megoldására készül felhasználva az ayurveda, a hagyományos japán és kínai gyógyítás, és az arab medicina tudományát, valamint a hagymányos népi gyógymódokat. Napjainkra közel másfélezer fitopreparatúrát fejlesztettünk ki.

Tovább a képre a termékekért!

A leggyakoribb panaszokra ajánlott fitoformuláit dr. Szkopincev kapszulákba rejtette. Ezek a különleges, minőségi alapanyagú, speciális gyártási eljárásokkal készülő, ún. potencírozott gyógynövény kombinációk Calendula Pharma márkanév alatt elérhetők el. Fogyasztásuk mellékhatás mentes és nem okoz függőséget.

A Calendula Pharma kínálatában szerepel 3 olyan termék, melyek fogyasztása jelen helyzetben erősen ajánlott: az IMMUNFORCE egy olyan ősi indiai receptek alapján fejlesztett, 100%-ban növényi összetevőkből álló készítmény, mely összetevői révén pozitívan befolyásolja az immunrendszer működését, támogatja a szervezet ellenálló képességét a stresszel, fertőzésekkel, kórokozókkal szemben, segít fenntartani a szervezet energiaszintjét, támogatja a mentális funkciókat, az öt érzékszervünk egészségét.

A COLD FORTE és a LUNGVITAL termékek összetevőik révén segítik a szervezetet a felsőlégutak és a nyálkahártya védelmében, gyulladáscsökkentésben, valamint a nyák eltávolításában.

Tovább a képre a termékekért!

Kép és forrás: Calendula Pharma Kft

Promóció