16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Tápanyag hiányból adódó hajritkulás? Száraz, töredezett haj?

2019-03-26

Válasszuk a Tricovel® kapszulát,  Olaszország kedvenc hajszépség vitaminját.  Minden ember álma a szép, erős és egészséges haj. A hajunk meghatározott növekedési ciklus szerint keletkezik, hullik ki és nő újra. Naponta 80-100 hajszál hullik ki, melyek helyett újak nőnek. Optimális körülmények között ez a ciklikus folyamat egész életünk során fennmaradhat.

A haj növekedésének és élettartalmának három szakasza van.  Van az aktív növekedési szakasz amit anagén fázisnak neveznek. Normális állapotban a hajszálaknak körülbelül 85 százaléka van ebben a fázisban. A második szakaszban, vagyis az átmeneti fázisban a haj növekedése megáll és megkezdi átalakulási folyamatát. Ez a fázis csak néhány napig tart és körülbelül a hajszálak 1 százaléka van csak ebben a szakaszban.  A harmadik, vagyis a telogén nyugalmi vagy kilökődési fázisban a hajszál kihullása történik, de a gyökér részben már új sejtek termelődnek. Ebben a szakaszban a hajszálak aránya körülbelül 14 százalék. Ez az állapot általában 2-4 hónapig tarthat. Napi 80-100 hajszál elveszítése a mosás, fésülködés nyomán még normálisnak tekinthető, mivel ezeket az újonnan nőtt hajszálak helyettesítik. Amennyiben több, mint 100 hajszál hullik ki és nem nő új helyettük, akkor már hajhullásról beszélünk.  Ilyenkor a haj fénytelen, erőtlen, töredezett és vékony.

A hajat, hajhagymákat nem csak kívülről kell ápolni, hanem belülről is táplálni kell.

A Tricovel® tabletta komplex vitamin és ásványianyag összeállításával és Biogenina® tartalmával egyedülálló hajszépségvitamin a piacon, mely belülről táplálja a hajat, ezzel csökkentve a töredezett hajvégeket. A vitaminhiány és a hajhullás csökkenésével hajad is egészségesebb lesz.

A Tricovel® haj szépség vitamin egy olyan étrend-kiegészítő, melyet az Olaszországban 1889-ben alapított olasz gyógyszervállalat, a Giuliani Hajhullás Elleni Kutatási Részlege fejlesztett ki, a legmodernebb hajgyógyászati kutatások eredményeit véve alapul. Összetételének hatékonyságát bőrgyógyászok ellenőrzése mellett lefolytatott klinikai vizsgálatok során tesztelték. A Tricovel® tabletta egy exkluzív és innovatív vegyületet, amely rendkívül gazdag mikro-tápanyagokban és ásványi anyagokban.

Az alábbi összetevőket tartalmazz:

  • Biogenina®-t, melynek összetevői a poliamin, a kálcium-pantotenát és a biotin. A biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához.
  • C-vitamint, E-vitamint, cinket és rezet, amelyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához is.
  • B6-vitamint, amely ugyanúgy, mint a biotin, az E-vitamin és a réz, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.
  • Metionint, melyet a szervezetünk nem képes előállítani, így csak az étrendünkkel tudjuk bevinni.
  • Folsavat.

 

A gyógyszeriparban kifejlesztett, nyújtott hatóanyag-leadási technológiának köszönhetően a Biogenina®-t tartalmazó Tricovel® napi egyszeri bevétele elég a hatóanyagok állandó és elnyújtott felszabadulásának biztosításához. Napi egyetlen tabletta bevétele, lehetőleg a reggeli étkezés során, egész napos táplálást és védelmet biztosít hajadnak.

Az alkalmazás ajánlott időtartama mindössze 2 hónap.

A Tricovel® család legújabb tagja: Tricovel Tricoage 45+ BioEquolo Étrend-kiegészítő 30 db tabletta

*Forrás:IMS 2014.- dobozban és értékben mért patikai forgalom a „Hajhullás elleni készítmények, Haj és bőr szépségvitaminok kapszula/tabletta” kategóriában. Olaszországban a Tricovel® Bioscalin® néven van forgalomban. A Tricovel tabletta étrend-kiegészítő. Nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására, megelőzésére. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot, ne lépjük túl a napi ajánlott adagot, gyermekek elől elzárva tartandó.

Promóció