16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Oxigén a bőrápolásban a Kaqun géllel

2019-06-24

Minden élőlény számára létfontosságú az oxigén. Valamennyi testfunkciónk szempontjából elengedhetetlen és bőrünknek is minden sejtszintű folyamathoz szüksége van rá. A bőrben kialakult egészséges oxigénszint segíti annak önmegújító képességét a hámszövet optimális állapotának fenntartása, illetve a dermális kollagén egészséges előállítása érdekében a valóban fiatalos és élettel teli bőrért.

Kattints a képre és nézd meg a termékkínálatunkat!

Megérkezett a KAQUN gél hozzánk is az Internetpatikába. A KAQUN gél magas oxigéntartalmú KAQUN víz felhasználásával készül, magában hordozva annak előnyös tulajdonságait. Magas víztartalmú hidrogél, használata kellemes, hűsítő hatású. Egy frissítő textúrát állíthat elő, amit a bőr hamar átvesz "ragadós" érzés nélkül. (Felkenés után egyáltalán nem ragad a gél.)

Napi 2x használat mellett a bőr élettel teli, bársonyos, puha tapintású, hamvas hatásúvá válik. A KAQUN gél további 12 hatóanyagának egyedi kombinációja, mint például a panthenol, lizín, arginín vagy az allantoín segítik fenntartani a bőr selymességét és mély hidratáltságát.

Milyen esetekben ajánlott a KAQUN gél:

•             vízhiányos száraz bőr,

•             fáradt, érett bőr,

•             fokozott stresszhatás,

•             dohányzás okozta szöveti oxigénhiány stb.

Mindenféle bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrre is. Nem tartalmaz színezékeket, parabéneket, EDTA-t, Ureát.

Kattints a képre és nézd meg a terméket!

 

Rendszeresen használja az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrfelületére. Lágyan masszírozza be a bőrébe. Rendszeres használata ajánlott.

Fotó: Internetpatika, Forrás: Kaqun

Promóció