16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Nőként hozd ki a lehető legtöbbet magadból!

2019-03-26

Épp a karriered építed, és ehhez minden energiádra szükséged van? Anyukaként és háziasszonyként is helyt kell állnod a nap 24 órájában? Esetleg már a menopauza hatásait tapasztalva telnek mindennapjaid?

Mindegy, hogy milyen életszakaszban vagyunk, nőként számos feladattal kell nap, mint nap szembe néznünk. Vegyük például a házimunkákat, mint a főzés, takarítás, mosás. Sok nő mindezek mellett gyermek(ke)et is nevel, és akadnak jószerével, ugyebár a párkapcsolatot sem illik elhanyagolni...

Az állandó elvárások, melyeket vagy a környezetünk támaszt felénk, vagy mi magunk állítunk fel - mert maximalisták vagyunk -, rengeteg erőbefektetést igényelnek, és valljuk be, nem lehet mindig tökéletesen cselekedni, nem lehet mindig mindenkinek megfelelni.

Sajnos ezt sokan elfelejtik, és ilyenkor még több energiát felemésztő stresszhelyzetek alakulnak ki, melyek negatívan hatnak mind a testünkre, mind a lelkünkre. Az állandó kimerültség pedig még több stresszhez, feledékenységhez, alvászavarokhoz, gyengébb koncentrációs képességekhez, és a szexuális vágy csökkenéséhez vezethet.

Mit tehetünk ez ellen?

Azon túl, hogy megpróbálunk kiegyensúlyozottabb életet élni, rendszeresen és egészségesen táplálkozni, mozogni, valamint elengedni az állandó megfelelési kényszert, támogathatjuk szervezetünket olyan étrend-kiegészítőkkel, amelyek összetevőik révén jó hatással vannak a memóriára, a szellemi aktivitásra, a fizikai állóképességre. A Feminia vitaminkomplex kimondottan a nők igényeihez igazodva lett kifejlesztve, így minden életszakaszban támogatást nyújt fizikai és szellemi egyensúlyuk, aktivitásuk megőrzésében. Emellett pedig segít, hogy a kihívások mellett is a nők igazán nőnek érezzék magukat.

Fontos összetevői a ginkgo biloba, perui maca és a görögszéna kivonatai, valamint a biotin, folsav, cink, vas és L-arginin. Emellett A-, C-, E-, és B-vitaminokat is tartalmaz.

Ezen összetevők mind-mind hozzájárulnak a

●          fizikai állóképesség,

●          szellemi frissesség,

●          pszichikai terhelhetőség,

●          hormonegyensúly,

●          és szexuális energia fenntartásához.

Éleszd újjá női energiáid a Feminia vitaminkomplex erejével!

Promóció