Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Nemcsak az anyának, a leendő édesapának is fel kell készülnie a fogantatásra

2019-05-31

A fogantatás sikerében és a magzat egészséges fejlődésében nemcsak a leendő édesanya, hanem az édesapa étrendje és életmódja is meghatározó szerepet játszhat. Mivel a hímivarsejtek termelődése (spermatogenezis) 74 napos ciklus szerint működik, így a leendő édesapának is legalább 3 hónappal korábban érdemes elkezdenie a felkészülést.A felkészülés első lépéseként ajánlott abbahagyni a dohányzást, mivel a dohányzás csökkentheti a hímivarsejtek számát, és a minőségük is romolhat. Ugyanez igaz az alkohol és drogfogyasztásra is, melyek szintén károsan befolyásolják a férfiak nemzőképességét.

Kattints a képre és nézd meg a terméket!

A fölösleges kilóktól is érdemes megszabadulni, mivel a túlsúly kedvezőtlenül hat a tesztoszteron termelésre. A testmozgás formáját azonban érdemes jól megválasztani. Itt is érvényes az arany középút. A túlzásba vitt, túl nagy erőkifejtést igénylő testmozgás már akár káros is lehet. Például a maratoni futás, a túlzásba vitt kerékpározás csökkentheti átmenetileg a hímivarsejt-számot és a tesztoszterontermelést is.

Apróságnak tűnő dolgokra is érdemes odafigyelni. Egy forró fürdő, szauna, ölben tartott laptop, de még a kocsiban használt ülésfűtés, vagy a szűk férfi alsó is ronthatja az esélyeket.A környezeti ártalmak, a stressz is negatívan hat a nemzőképességre, mivel a hatásukra (nemcsak a dohányzás, alkoholfogyasztás hatására) a szervezetünkben keletkező szabadgyökök károsíthatják a spermiumokat védő plazmamembránt, és ily módon a hímivarsejteket is. Ezért tartják kívánatosnak a fogantatásra való felkészülésnél a szabadgyököket megkötő antioxidánsokban (vitaminokban, ásványianyagokban) gazdag étrendet. 

A jól megválasztott étrend mellett további segítséget nyújthatnak a férfiak részére kifejlesztett antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítők is. Ezek többsége tartalmaz például szelént. A szelén az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, melyet a szervezet maga nem képes előállítani. A szelén részt vesz többek között a normál spermaképződésben és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a sejtek, így a hímivarsejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A férfiak részére kifejlesztett készítmények E-vitamint is tartalmaznak, mely köztudottan szintén antioxidáns hatású vitamin, de a legtöbb készítményben megtalálható az L-karnitin, L-arginin is. A folsavat legtöbbször a női terhesvitaminok kapcsán emlegetik, de folsavra nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is szükségük van. Az utóbbi években pedig a mio-inozitról is egyre többet lehet hallani.

Kattints a képre és nézd meg a terméket!

A tudatos gyermekvállalás közös döntés, így a gyermekvárásra való felkészülés is közös feladat. A nőknek kifejlesztett Inofolic mellett ma már kapható a szintén mio-inozitot is tartalmazó férfiaknak kifejlesztett Folandrol, mely szelén tartalma segíti a normál spermaképződést, antioxidáns tartalma hozzájárul a sejtek, így a hímivarsejtek oxidációs stressz elleni védelméhez.

Kattints a képre és nézd meg a terméket!

Mikor érdemes megvásárolni a Folandrol étrend-kiegészítőt?

Ha a gyermekáldás még várat magára, a leendő édesapa felkészülését segítheted a Folandrollal. A Folandrol mio-inozit, szelén és antioxidáns tartalma végett jól alkalmazható, ha ezen táplálék-összetevőket szeretnéd változatos étrend és egészséges életmód részeként a megfelelő mennyiségben pótolni. Alkalmazása biztonságos. A készítmény étrend-kiegészítő, vagyis nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására, megelőzésére. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Nőknek Inofolic® - Férfiaknak Folandrol®

Kattints a képre és nézd meg a termékkínálatunkat!

Forrás: Internetpatika, Kép: Inofolic,Folandrol

Promóció