16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Hölgyek! Ne jussunk el a kimerültségig!

2020-04-06

A kialakult világjárvány a számos megpróbáltatások és kihívások mellett, fokozottabb türelemre int mindenkit. Ebben a kialakult nehéz helyzetben a nőknek továbbra is keményen helyt kell állniuk számos szerepben.

Az eddigi megszokott életvitel hirtelen felborulásával, különösen sok feladat hárul a nőkre, hiszen képesnek kell lenniük egyszerre több munkakör betöltésére. A napi rutin feladatok mellett helyt kell állniuk a munkában, legyen az home office vagy hagyományos munkahely, emellett bizonyos fokig tanárnőnek is kell lenniük, tanítani a négy fal közé szorult digitális oktatásban résztvevő gyermekeiket. A szülőnek és a gyerekeknek is egyaránt nehéz az átállás a régi megszokott rendről, hiszen az ember elveszhet a rengeteg információ között.

Nem beszélve arról, hogy ha nem megfelelő az infrastruktúra: állandóan “lefagy” a gép vagy éppen akadozik az internet szolgáltatás, sokszor demotiválóvá válhat a tanulás.

Ezek mellett a főzés, a takarítás, mosás, folyamatos fertőtlenítés, legtöbb esetben főleg a nőkre hárul. A pszichés terhek így egyre sokasodnak, amihez még a folytonos bizonytalanság is társul. A munkahelyi és a családi felelősségek között lavírozva, a szociális kapcsolatok csökkenése miatt sokszor megbillen az egyensúly, ami stresszhez és túlzott leterheltséghez vezethet. Gyakori tünetek lehetnek ilyenkor a fejfájás, alvászavarok, koncentrációs nehézségek, rövidlátás, gyomorpanaszok, depresszió és a szorongás. Egykettőre kiürül a szervezet vitaminraktára és teljesen legyengül a szervezet, pedig a mostani helyzetben lenne a legnagyobb szükség az erős immunrendszerre.

A kimerült, legyengült szervezet sokkal fogékonyabb a betegségekre, ezért fontos, a szükséges ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek, valamint élettanilag hasznos herbál hatóanyagok napi pótlása. Amellett, hogy megpróbálunk egészségesen táplálkozni, a jelen körülményekhez mérten naponta tornázni, mozogni, valamint elengedni az állandó megfelelési kényszert, táplálék kiegészítővel is támogatni kell a szervezetet. Ebben a helyzetben kiemelkedően szükség van mindazokra a létfontosságú vitaminokra és nyomelemekre, amelyek jó hatással vannak a pszichés leterheltség csökkentésére, a memóriára, a szellemi és fizikai állóképességre.

A Feminia vitaminkomplex kimondottan a nők igényeihez igazodva lett kifejlesztve, így minden életszakaszban támogatást nyújt a fizikai, pszichikai és szellemi egyensúly és az aktivitás megőrzésében, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki magából az élet minden területén. A vitaminkészítmény legfontosabb összetevői a perui maca, görögszéna, koreai ginszeng, ginkgo biloba kivonata, L-arginin és 10-féle vitamin.

Tovább a termékre!

Ezek a tartalmas összetevők segítik a szellemi frissességet, így a termék ajánlott pszichikailag terhelt időszakokban, az agyi kapacitást megterhelő munkák, tanulás során. A Feminia vitaminkomplex L-arginin hatóanyagának köszönhetően hozzájárulhat a fizikai, szellemi teljesítőképesség növekedéséhez és segít oldani a munkahelyi és a környezeti stressz hatásokat is. Folsav, nikotinamid, biotin, B6-, B1-, B-12 és C-vitamin tartalma fontos szerepet játszik a megfelelő pszichológiai egyensúly fenntartásában. A fent említett összetevők kiválóan támogatják a normál hormonaktivitást, az immunrendszer optimális működését, és ezáltal segítenek könnyebben átvészelni a nehéz időszakokat, támogatják női energiák újjáéledését.

Kedvező a szívnek, az agyi ereknek, a genitáliáknak. A keringési rendszerre gyakorolt kedvező hatása révén javítja a fizikai teljesítőképességet.

Felhasználási javaslat: az erőnlét, a fittség fenntartása, roborálás, testi és szellemi erőnlét, mentális kiegyensúlyozottság elősegítése, energiatermelés, zsírégetés fokozása, véredények állapotjavítása, keringés támogatása, egészséges sejtosztódás, normál libidó fenntartása, segíti oldani, a munkahelyi, környezeti stresszhatásokat, multivitamin, mikroelemek nőknek, napi vitaminpótlás, egészség, vitalitás, jó közérzet.

Kép és forrás: Pharmaforte

Promóció