Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Készüljünk fel a nyaralásra!

2019-06-17

Ahhoz, hogy nyaralásról ne a betegséggel töltött napok emlékei maradjanak meg, gondoskodnunk kell a megfelelő útipatika összeállításáról.

Kattints a képre és nézd meg a termékkínálatunkat!

A nyaralás helyszínén sokszor nehéz hozzájutni a megfelelő gyógyszerekhez. Elég csak egy kis vágás az ujjunkon és máris megkeseríti a nyaralás napjait.

Az alapfelszereléshez tartozik a sebfertőtlenítő, a kötszer, az olló, a lázmérő, a fájdalomcsillapító, a lázcsillapító gyógyszerek, valamint a köhögés és tüsszögés elleni készítmények.

De éppen úgy fontosak a seb- és gyógykenőcsök, mint a hasmenés és a szorulás elleni szerek.

Ezeket mindig eredeti csomagban vigyük magunkkal a tájékoztató cédulákkal együtt. A krónikus betegeknek ügyelniük kell arra is, hogy a gyógyszereikből elegendő mennyiségben csomagoljanak az utazásra.

A napozókrémek, a naptejek és a rovarűzők ugyanúgy elengedhetetlenek a házi patikánkból. Ha a tengerparti nyaralást választjuk, jól tudjuk, hogy a földrajzi helyzetből adódóan ott sokkal erősebb intenzitású az ultraibolya-sugárzás, éppen ezért sokkal gyorsabban és erősebben leéghet a bőrünk.

Az erős napégések jelentős szerepet játszanak a festékes bőrrák, a melanoma malignum kialakulásában. Éppen ezért nagyon fontos a magas faktorszámú, jó minőségű napozókrémek beszerzése. A bőrápoló és napozókrémeket minden szezonban újra meg kell vásárolni, mivel a tavalyról maradtaknak már általában lejárt a szavatossági ideje.

Ezek mellett természetesen nem árt, ha belsőleg is védekezzünk az UV-sugarak ellen. A lutein és a béta-karotin szemünk védelmét és működését egyaránt támogatja. Utóbbi elősegítheti az egészséges, napbarnított bőrszín megtartását, miközben segít kivédeni az UV-sugarak okozta károsodást!

Kattints a képre és nézd meg a termékkínálatunkat!

Forrás, kép: Internetpatika

Promóció