Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Így néz ki Gönczi Gábor ritkán látott testvére

2019-11-20

Nemcsak idegeneket, hanem saját öccsét is inspirálta Gönczi Gábor látványos átalakulása. A TV2 Tények híradósának több mint 10 kilós fogyása cselekvésre ösztönözte testvérét, Ádámot is.

A nyilvánosság előtt ritkán látott kisebbik Gönczi fiú informatikus, ülőmunkát végez, így az elmúlt években bizony felszaladt rá jó pár kiló. Ráadásul Ádám azt is elárulta, korábban nassolós típus volt.

Gábor látványos súlyvesztése engem is kíváncsivá tett

- Rengeteg időt töltök a számítógép előtt ülve és bizony gyakran előfordult, hogy megettem egy egész zacskó mogyorót, vagy egy tábla csokoládét, úgy, hogy szinte észre sem vettem. Ennek persze az évek alatt meglett az eredménye, sajnos pocakot növesztettem. – kezdte Gönczi Ádám, aki 6 évvel fiatalabb közismert bátyjánál.

- Gábor aztán addig nyúzott, míg beadtam a derekam és az ő látványos súlyvesztése engem is kíváncsivá tett. Hozott nekem abból a gyógynövény kapszulából, ami neki is segített. Nagyon hamar észrevettem a hatását: mintha kikapcsoltak volna az éhségreceptoraim, a fogyás beindulása után már arra is figyelni kezdtem, hogy egészségesen egyek, mivel egy pillanatig sem éheztem. – meséli a kisebbik Gönczi fivér.

Tovább a termékre!

- Ádám eleinte szkeptikusan állt a dologhoz, ám a gyors és látványos eredmény további cselekvésre ösztönözte. Ebben a módszerben az is szuper, hogy nemcsak az „agyat” csapja be, hanem gátolja a zsírok felszívódását a szervezetben. Az összetevői különböző népek tradicionális, fogyasztó gyógynövényeinek keverékéből áll, semmilyen mesterségese anyagot nem tartalmaz. - vette át a szót Gönczi Gábor, aki nagyon büszke az öccsére, aki már több, mint 10 kilótól megszabadult.

- Amikor visszanéztem a kúra előtti fotómat, megdöbbentem. A hétköznapokban nem is nagyon figyeltem arra, hogy ennyire eleresztettem magam. Most már nagyon vigyázok a súlyomra, jobban odafigyelek a táplálkozásomra és egy nap talán arra is erőt merítek, hogy lemerészkedjek a konditerembe. A leadott kilók mellett az izomzatomat is szeretném „életre kelteni”. – zárta sorait Gönczi Ádám.

Gábornak a TV2 hírműsora mellett rengeteg fellépése van a Smile együttessel, szabadidejét pedig igyekszik feleségével és kisfiával tölteni és Ádám is nagyon sokat dolgozik, ám 2-3 hetente a családi ebédeken találkoznak, így a híradós folyamatosan figyelemmel tudja kísérni öccse átalakulását és nagyon büszke rá.

Tovább a termékre!

Promóció