Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Hogyan készüljünk fel a babavárásra?

2020-04-21

A családalapítás életünk legfontosabb és legszebb döntése, mely számtalan kihívást és izgalmat tartogat számunkra. Nem elég azonban lelkileg készen állni a fogantatásra, a testünket is kellőképpen fel kell készíteni rá.

Nagyon sok dologra kell odafigyelni, hogy a fogantatás és a várandóság időszaka problémamentes és örömteli legyen. Mivel a terhesség első három hónapja a magzat egészsége szempontjából kiemelten fontos, elengedhetetlen, hogy a leendő kismama, de az apuka is, már a fogantatás előtt felkészüljön a babavárásra.

A babavárásra való felkészülést segíti az Inofolic étrend-kiegészítő, mely mio-inozitot és folsavat tartalmaz. Az étrenddel egy felnőtt naponta körülbelül 1 gramm inozitot juttat a szervezetébe különböző biokémiai formákban.

Az Inofolic étrend-kiegészítő 2000 mg mio-inozitot tartalmaz tasakonként, amely fiziológiás szempontból a legfontosabb inozitvegyület. Az inozit alapvető szerepet játszik a sejtekben, mint másodlagos hírvivő. Az Inofolic 200 μg folsav tartalma pedig hozzájárul az anyai szövet növekedéséhez és az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Tovább a képre a termékekért!

Az apukák számára a szintén mio-inozit-tartalmú Folandrol javasolt, melynek szeléntartalma segíti a normális spermaképződést, antioxidáns tartalma pedig hozzájárul a sejtek, így a hímivarsejtek oxidációs stressz elleni védelméhez.

Tovább a képre a termékekért!

Természetesen a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot egyik termék sem helyettesíti. A készítmények étrend-kiegészítők, így a betegségek megelőzésére, kezelésére és gyógyítására sem szolgálnak.

Kép és forrás: Exeltis Kft

Promóció