Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Fedezzük fel a Holt-tenger bőrszépítő hatását az AHAVA kozmetikumokkal!

2019-08-01

Számos AHAVA újdonsággal bővült a kínálatunk! Fedezzük fel a Holt-tenger bőrszépítő hatását az AHAVA kozmetikumokkal! Az aktív Holt-tengeri ásványok regenerálják a bőrműködést, hosszantartóan hidratálják és ránctalanítják a bőrt, emellett újra fiatalos lendületet adnak a sejteknek.

Az AHAVA-val, bolygónk legmélyebb pontjáról származó, igazi, prémium kozmetikai különlegességekkel szépülhetünk.

1.Az arany, legértékesebb nemesfémünk, bőrünk számára is értékes hatóanyagokkal bír. Az AHAVA 24 karátos Aranypakolása ránctalanít, feszesít, fiatalít, ráadásul használata után aranylóan csillogó lesz pár órára az arc, amely egyedülálló, arisztokratikus szépséggé varázsol bennünket.

Tovább a termékre!

2.Az új AHAVA Bőrtápláló eszencia selymes textúrája simogatja és frissíti a bőrt. Ez a könnyű, hidratáló folyadék növeli a bőr tápanyagfelvevő képességét és intenzívebbé teszi a további ápolószerek hatását.

Tovább a termékre!

3.Az AHAVA só- és iszapszappanok hatékonyan, mégis gyengéden tisztítanak, miközben regenerálják a bőrt és visszaállítják természetes pH-ját!

Tovább a termékre!

4.Szereted, ha nyáron arcbőröd minden pórusa lélegzik? Ha egy tikkasztó nap után is frissen és üdén ragyogsz? Az AHAVA Aktív hidratáló gélkrémje könnyű, mégis remekül hidratál és növeli bőrünk ellenálló képességét a ráncosító, foltosító napsugarakkal szemben!

Tovább a termékre!

 

5.Ez egy igazi csúcskategóriás ránceltüntető kozmetikai ceruza!  Csak nyomjunk egy kis mennyiséget a ráncok tövébe vagy az ujjbegyeinkre és simítsuk finoman a ráncainkba, a hatás azonnal látható! Célzottan a ráncok feltöltésére kifejlesztett, azonnal ható, speciális kozmetikum, amely a Holt-tengert körülvevő sivatagban őshonos, szodomai alma mérgező, tejszerű nedvéből nyert hatóanyaggal ránctalanít. Ezt a keleti orvoslásban ősidők óta hasznosított anyagot, kiemelkedő bőrsimító hatását felismerve, a világon elsőként az AHAVA vezeti be a modern kozmetikai iparba. Az AHAVA Ráncfeltöltő ceruzát a bőrápolás utolsó lépéseként, sminkelés előtt kell alkalmazni. Az anyagot nyomjuk közvetlenül a ráncokba, vagy szarkalábakba és ujjbeggyel finoman ütögessük a bőrbe felszívódásig. Naponta többször is használható a bőr igénye szerint. Kiemelkedő ránctalanító tulajdonsága klinikailag igazolt.

Tovább a termékre!

Tovább a termékekre!

Kép és forrás: AHAVA

Promóció