16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Extra védelem a TENA bőrápoló termékeivel!

2019-11-26

Az ember bőre az évek során rendkívül érzékennyé, kipirosodásra hajlamossá válhat a hormonális változásoknak köszönhetően. Ezért is fontos számukra a megfelelő védelem és bőrápolás - különös tekintettel, ha idős hozzátartozónk ágyban fekvő beteg, vagy kevésbé mobilis.

Ezen esetekben ugyanis - az inkontinencia és a hosszas fekvés miatt - a bőr fokozott igénybevételnek van kitéve, hiszen a kor előrehaladtával egyre vékonyabbá, törékenyebbé és sérülékenyebbé válik, lassan gyógyul.

Mind aggódunk idős, inkontinenciával élő hozzátartozónk bőrének egészségéért. Sokan ilyenkor a megszokott rutinhoz nyúlnak és a kisbabáknak szánt termékeket használják ápolásra és védelemre. Ez több szempontból sem megfelelő: az újszülöttek, csecsemők bőre bár érzékeny, eltér az idősek bőrétől, így a megfelelő ápolást ezek a termékek nem tudják biztosítani. Másrészt a kiszerelésük is kisebb, így nem gazdaságosak.

 

 

Ha idős hozzátartozónk bőre ápolásra szorul, mindenképpen számukra kifejlesztett mosdatókat, krémeket használjunk.

A TENA Bőrápoló termékek megfelelő védelmet és ápolást nyújtanak, használatukkal biztosak lehetünk benne, hogy idős rokonunk számára a legjobb gondoskodást nyújtjuk.

Hogy miért is különlegesek a TENA Bőrápoló termékek?

 

•bőrgyógyászatilag teszteltek - különös tekintettel az extra száraz és érzékeny bőr igényeire

•parabénmentesek

•optimális PH-értékük van

•javítják idősebb hozzátartozóink mindennapi életminőségét.

 

Amennyiben rokonunk fekvőbeteg, vagy a nap nagy részében ágyhoz van kötve, akkor számára a TENA betegápolási csomag az ideális választás.

Amennyiben rokonunk bár nem fekvőbeteg, de érzékeny, irritációra hajlamos a bőre, akkor neki a TENA testápolási csomagot ajánljuk.

A megfelelő termékek kiválasztása az egészséges bőr megőrzésének a kulcsa – válassza a TENA Bőrápoló termékeket !

Kövess minket a Facebookon és az Instagramon is!

Kép és forrás: TENA

Promóció