Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

„Egy-két ráncot leszámítva úgy nézek ki, mint 21 évvel ezelőtt”

2020-01-14

Hatalmas átalakuláson esett át a 67 éves televíziós, 18 kilót fogyott 4hónap alatt. Azt mondja, a varázslathoz Gönczi Gábornak is van némi köze, az előnyeit azonban a férje élvezi.

Elismeri, miután nyolc évvel ezelőtt nyugdíjba ment elengedte magát, aminek meg is lett az eredménye. A kilók észrevétlenül szaladtak fel rá, csak akkor kapott észbe, amikor már vészesen közelített a kilencven felé. „Az elmúlt időszakban boldogan töltöttem nyugdíjas éveimet, kártyázgattunk a barátnőimmel, közben jókat ettünk, pezsgőztünk, és egyre kerekebb lettem. Mind nagyobb ruhákat kellett hordanom, méretes mellem miatt pedig még terebélyesebbnek tűntem, mérlegre sem mertem állni. Aztán egyszer csak felkértek egy TV-s szereplésre, bemondónőként Gönczi Gábort kellett felkonferálnom, aki tavasszal rövid idő alatt több mint 10 kilót adott le. Akkor gondolkodtam el, mi lenne, ha én is kipróbálnám a módszerét. Szerettem volna csinos lenni, de nem akartam lemondani a finom dolgokról. Úgy voltam vele, hogy hatvanhét éves vagyok, már amúgy sem menne könnyen a fogyás, jó leszek már így. Persze nem tetszett, amit látok a tükörben vagy a fotókon, ezért azonnal kitöröltettem a képet, ha esetleg egy családi eseményen lekaptak. Ráadásul a férjem szuperül néz ki, egy igazi sportos pali. Az utóbbi időben már azt mondogattam neki, ha olyan lenne, mint Bud Spencer, akkor mutatnék jól mellette. Ez nem maradhatott így tovább, hát belevágtam.

Megnézem a terméket!

Határozott lépésekre szánta el magát: Miután Éva elkezdte érezni a fogyasztó hatású gyógynövény receptúra hatását és mentek le a kilók, száműzte az egészségtelen élelmiszereket a konyhájából, és már ösztönösen figyelt, mit és mennyit eszik. „Mielőtt elkezdtem a kúrát mérlegre álltam, a 168 centimhez 86 kilót mutatott a mérleg. Nagyon megrémültem, és eldöntöttem, hamarosan 70 kiló alá megyek, ami négy hónap alatt sikerült is. A sikerélmény pedig doppingolt, elkezdtem odafigyelni az egészséges étkezésre is, a gyógynövényeknek köszönhetően pedig csökkent az étvágyam és kisebb adagokat ettem, aminek következtében összeszűkült a gyomrom. Korábban valósággal faltam, de már ebben is tudatos vagyok: lassan eszem, és éppen annyit, amennyivel jól lakom, már nem eszem túl magam. Nem egyik napról a másikra fogytam, viszont könnyen lementek a kilók rólam.

Nagyon boldog vagyok az eredménytől, rengeteg bókot kapok. Ami a legszebb az egészben, hogy lehoztam a padlásról a régi mtv-s ruháimat, és újra jók rám! Egy-két ráncot leszámítva úgy nézek ki, mint 21 évvel ezelőtt, 45 éves csajszinak tűnök, és baromi jól érzem magam. Mostanra eltűntek a gardróbomból a nagy lepel ruháim, egy kicsit összement a cicim is, amit ugyan egy kicsit bán az uram, de arányos az alkatom és 86 helyett 68 kiló vagyok, szóval ez hatalmas boldogság számomra.” – újságolja Éva és elárulja, a férje is roppant büszke rá. „36 éve vagyunk együtt, mindig is nagyon szerettük egymást, igazán harmonikus a kapcsolatunk. Természetesen nem a külcsín számít, mégis, amióta lefogytam, még jobban odavan értem. Állandóan fotóz, és mutatja: látod, milyen baromi jól nézel ki?! Kicsit azért haragszik rám, amiért ennyire elengedtem magam, és nem kaptam korábban észbe.”

Megnézem a terméket!

Forrás és kép: StarDiets

Promóció