16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Édesgyökér kivonat, balzsam az égő nyelőcsőnek

2019-11-18

Magyarországon a felmérések szerint a lakosság közel fele időnként vagy rendszeresen megtapasztalja a savas visszafolyás (reflux) okozta tüneteket.

Édesgyökér kivonat

Édesgyökér kivonat

Oka, hogy a nyelőcső-gyomor határon az izmok nem zárnak tökéletesen, emiatt a gyomorsavval elkeveredett gyomortartalom visszanyomódik a nyelőcsőbe és károsítja annak nyálkahártyáját.

Karácsony közeledtével ismét időszerű a problémával foglalkozni, hiszen a kiadós étkezések, a túlsúly, rossz étkezési szokások, mind-mind fokozzák a tünetek megjelenését. Ráadásul az éjszaka jelentkező gyomorsav irritáció a nyelőcsőben sokszor alattomosan, lassan végzi romboló tevékenységét.

Amennyiben a tünetek gyakran ismétlődnek és hosszú ideje jelentkeznek mindenképpen szükséges segítség.

Tovább a termékre!

Édesgyökér kivonat

Édesgyökér reflux

A Glycyrrhiza glabra, magyarul édesgyökér, valódi vagy indiai édesgyökér (nem azonos a közismert orvosi édesgyökérrel) flavonoid hatóanyagai a nyállal összekeveredve bevonják a nyelőcső hámszövetét, segítik a normál mennyiségű nyálkaképződést, amely szerepet játszik a helyi savasság semlegesítésében, valamint segítik a gyulladásgátló prosztaglandin egészséges lokális termelődését. Az édesgyökér-kivonat (DGL) nem gyógyítja a refluxot, de a tüneteit megszüntetheti.

A retrokedvenc medvecukor ízű Gastro-Bon rágótabletta ráadásul nem csak ezt a különleges, természetes hatóanyagot tartalmazza, de hasznos tejsavbaktériumokkal és prebiotikumokkal is támogatja az emésztést, hozzájárulva az egészséges gyomor- és bélműködés eléréséhez.

Tovább a termékre!

Édesgyökér kivonat

További jó hír, hogy a készítmény a liszt- és tejcukorérzékenyek, a cukorbetegek és magas vérnyomással küzdők számára egyaránt fogyasztható, annak alkalmazásáról csak a kismamák, a szoptatós anyák és három év alattiak kénytelenek lemondani.

 

Promóció

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is