Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Ciao Bella! Ismerd meg Itália kincseit a N.A.E. Naturale Antica Erboristeria autentikus szépségápolási márka által!

2020-04-18

Az ősi olasz gyógynövények hagyományait és szépségápolási receptjeit dicsőítve, ápoló formuláinkat a bio összetevők egyedi egyvelege teszi különlegessé.

Egyre inkább tudatosul bennünk, hogy fogyasztói döntéseinkkel milyen hatást gyakorlunk a környezetre, és az egészségünkre. A mi szépségápolási termékeink sem kivételek ez alól. Fontos, hogy természetes, fenntartható és bio krémeket, tisztálkodási szereket, olajokat és más egyéb szépségápolási termékeket vásároljunk, hiszen ezek közvetlen érintkeznek a bőrünkkel. A természetes összetevők, mint gyümölcsök, virágok és füvek ellenálhatatlan illatúak, és tudva, hogy gyengédek a bőrödhöz, és a bolygónkhoz, még vonzóbbá válnak.

Itt az idő, hogy természetesek legyünk a szépségünk és az ökoszisztémánk érdekében!  A hagyományokat és az olasz gyógynövények ismeretét ötvöző N.A.E. kozmetikumok arc-, test-, és hajápolási termékei Ecocert Cosmos Organic tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ápoló formuláit kifinomult BIO összetevők egyedi egyvelege teszi különlegessé, valamint minimum 97%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. A flakonok 100%-ban újrahaszonosíthatók, a tubusok pedig növényi alapú műanyagból készülnek, így biológiailag lebomlók. Minden formula vegán, tehát mentes az állati eredetű összetevőktől.

Természetesen gazdag összetevőivel és a tradicionális itáliai gyógynövényeivel a N.A.E. Naturale Antica Erboristera mindent megad a bőrödnek, amire szüksége van ahhoz, hogy puha, egészséges és sugárzó kinézetű legyen. Gyógynövények kombinációjával finomított receptekkel készült, amit a bőröd és a hajad is imádni fog. A N.A.E. bio összetevői és illatai természetességükkel és gyengédségükkel a szenvedélyes, gazdag itáliai életérzésre emlékeztetnek.

A La Bella Vita életérzés kapcsán az olaszok hasznosítani tudták azt az erőt, amit a természet nyújt évszázadok óta. A gyógynövényekről, virágokról, gyümölcsökről és zöldségekről szóló tudás generációról generációra szállt, így vált tradícióvá a kertészetben, a gasztronómiában és azokban a termékekben, melyek káprázatos külsőt és csodálatos érzést kölcsönöznek nekünk.

Termékeink:

Arcápolási termékeink a természet ihlette szépségtitkok és az autentikus olasz herbalizmussal segítik megőrizni az arcbőr szépségét.  Minden egyes formulánk a bio összetevők egyedi egyvelegével jön létre és 99%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. 

Testápolási termékeink alapját a természet ihlette szépségtitkok és az autentikus olasz herbalizmus egyedi illatvilága alkotja. A N.A.E -FRESCHEZZA, IDRATAZIONE és DELICATEZZA -testápoló termékeink kényeztető formulái magukba foglalják a La Bella Vita életérzést.

A N.A.E hajápoló termékei a RIPARAZIONE, EQUILIBRIO, SEMPLICITÀ, hagyományosan természetes összetevői tökéletesen ötvözik a természetes szépséget, egészséges külsőt és gyengéd illatot. Hajápolási termékeink a természet és az itáliai gyógynövény hagyomány szépségtitkain alapulnak, így fedve fel a haj természetes szépségét.

Szilárd termékeink alapját a természet ihlette szépségtitkok és az autentikus olasz herbalizmus alkotja. Fenntartható alternatíva a hagyományos műanyag csomagolással szemben. Minden egyes formulánk a bio összetevők egyedi egyvelegével jön létre, minimum 99%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. Csomagolásuk műanyagmentes és biológiailag lebomló, valamint kis méretük miatt utazóbarát.

Az N.A.E. segítségével mindenki örömmel élvezheti bőrén az olasz növényvilág ihlette finom illatokat. Természetes összetevői mindent megadnak a bőrödnek, amire szüksége van a kényeztetéshez. Olasz módra.

Kép és forrás: N.A.E.

Promóció