Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

A gondoskodás harmóniája - Barnängen

2019-02-12

Te is keresed a természetes egyensúlyt? Tarts velünk, és tárjuk fel együtt a lagom és a Barnängen titkait!

Nem túl kevés, de nem is sok. Nem túl kicsi, ám nem is túl nagy. Ez lehet az arany középút, a “pont jó”, a kellemes egyensúly érzése. Ezt jelenti a svéd lagom kifejezés, mely sokkal inkább egy életstílus, mely minden svéd számára ismert.

Szeretnéd tudni, hogyan kóstolhatsz bele Te is ebbe az érzésbe? Hogyan teheted magadévá ezt a látásmódot?

A válasz: Barnängen

Svédországban a Barnängen márka már évtizedek óta a megbízható, autentikus svéd bőrápolás jeles képviselője. A márkát Johan Wilhelm Holmström svéd nagykereskedő alapította 1868-ban, ám legismertebb és legnépszerűbb terméke, a mára már ikonikus státuszba emelkedett hagyományos szappan csak 1873-ban került a piacra. Az egyedi összetételű, kellemes és jótékony hatású Barnängen termékek nagy népszerűségnek örvendenek az egész országban, ráadásul a cég már alapítása után nem sokkal, 1876-ban a királyi udvar hivatalos beszállítója lett.

A Barnängen márka egyértelműen a lagom életstílust képviseli. Számára fontos, hogy mindenki átélje a svéd kiegyensúlyozottság és harmónia adta életérzést, s ehhez kínál teljes körű ápolást nyújtó termékeket. Ugyanakkor a cég új termékeinek hazai bevezetésén kívül egy rendkívül nemes ügyet is felkarolt.

Segítség, ahol igazán szükség van rá

A Barnängen márka neve magyarul azt jelenti „gyermekek virágmezeje”, így nem véletlen, hogy a cég kiemelten fontosnak tartja a gyermekek védelmét, és a róluk való gondoskodást. 

A Barnängen termékek megvásárlásával most Te is, velünk együtt, közösen támogathatod a SOS Gyermekfalvakat! Ugyanis minden megvásárolt Barnängen termék után, a márka 10 Ft-ot adományoz az SOS Gyermekfalvak Magyarország számára.

Svéd kiegyensúlyozottság - társadalmi szerepvállalás: a Barnängen ezt mind tudja.

Vásárolj Barnängen termékeket 2018. október 1. és 2019. március 31. között és légy fontos szereplője ügyünknek!