Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

40 kilót fogyott Makány Márta

2019-10-15

Testsúlycsökkentő gyógynövények segítségével 118 kilóról 78 kilóra fogyott a divattervező. A vibráló személyiségű Makány Márta sosem volt filigrán alkat, de ez nem okozott számára önbizalomhiányt. Ennek ellenére saját bevallása szerint egész életében küzdött a pluszkilók ellen. 

 

 

Mióta élek, fogyókúrázom, eddig kevés sikerrel. Nagyon régen egyszer majdnem sikerült, de aztán végül valamiért akkor sem. Most azonban eddig 40 kilótól szabadultam meg, de még nem értem el a célom, még legalább 20 kilót szeretnék leadni" – árulta el a divattervező.

Éhezés nélkül

Márta a kúra kezdetekor két dologban volt biztos: szenvedni nem akar és tartós hatást szeretne elérni. „Tudatosan láttam hozzá, sokat olvastam utána, így akadtam egy növényi komplexumra, amely olyan hatóanyagot tartalmaz, amely az agyalapi mirigyet stimulálja, ennek köszönhetően jóllakottság érzetet okoz. Olyannyira, hogy időnként délután jut eszembe, hogy aznap még csak reggeliztem. Ilyenkor gyakran úgy döntök, hogy akkor már ez elég is volt. Egész egyszerűen eszembe sem jut az evés. Van olyan hatóanyaga is, ami a zsírok lebontását segítő receptorokat hozza működésbe, így fokozza a fogyást. Annyira népszerű lett a családom körében is, hogy egyszercsak azt vettem észre, hogy az egyhavi adag két hét alatt elfogy. Most már dupla adagokat kell beszereznem, mert a családom is használja.

A módszer, ami duplán bizonyított

Tavasszal egy fogadáson találkoztam Gönczi Gáborral, megörültünk egymásnak, mindketten rácsodálkoztunk a másik fogyására, és akkor derült ki, hogy ugyanazt a módszert választottuk”- mesélte nevetve Márta, hozzátéve, hogy a sok sikertelen próbálkozás után arra jött rá, hogy nála az nem működik, ha egyféle önsanyargató étrendet kell követnie. – „Jobban szeretem az életet annál, hogy szenvedjek. Egy applikációba írom, hogy miket eszem, így fel tudom ismerni, hogy mi az, ami jó és mi az, ami árt nekem. A kúrám arra is megtanított, hogy drasztikus megvonásokkal nem lehet egy életet leélni” – ecsetelte a divattervező. 

Adott időt önmagának

Márta saját bőrén tapasztalta meg, hogy a fogyásban az egyik legfontosabb dolog a türelem. „Ez a változás nem egyik percről a másikra történik, ahogy meghízni sem egy nap alatt lehet. Ha volt időm meghízni, akkor adjak magamnak időt lefogyni is, hiszen ez sokkal nehezebb, és több időbe telik” – tette hozzá Makány Márta.

Megnézem a terméket! 

Forrás: StarDiets

Kép: Schumy Csaba, Zsigmond László

Promóció