Új jelszó kérése

Ingyen Szállítás Nap – 2014.december 11.

 

Azt valószínűleg Ön is jól tudja, hogy a tömegközlekedés környezetbarátabb megoldás, mintha autóval utazunk – de gondolta volna, hogy a bolti vásárlással szemben ugyanez igaz az online vásárlásra is?

 

Az online vásárlás 24-szer környezetbarátabb (zöldebb), hiszen egyetlen futár hetente átlagosan 80-120 darab terméket visz házhoz. Ugye, még belegondolni is szörnyű, hogy ha ezekért a termékekért a vásárlók a saját autóikkal mennének el, pláne a karácsonyi bevásárlás idején, akkor mekkora lenne a környezetszennyezés. Az Internetpatika ráadásul a Budapest területén végzett házhoz szállításhoz gázüzemű autókat használ. 

 

Vásároljon Ön is interneten, és védje a környezetét!

 

Ehhez most újabb segítséget nyújtunk – az Ingyen Kiszállítás Nap akcióhoz kapcsolódva december 11-én a megrendelt csomagokat ingyen szállítjuk házhoz az egész ország területén. Így aki autóval ment volna vásárolni, ezen a napon az internetről rendelhet és még szállítási költséget sem kell fizetnie. A program célja, hogy elősegítsük a porszennyezés és a károsanyag kibocsátás csökkentését.

 

FONTOS! Az ezen a napon webáruházunkban leadott megrendelések kiszállítása bármelyik szállítási mód kiválasztása esetén DÍJMENTES. Ezeken a napokon tehát az egyébként csak térítés ellenében igénybe vehető ”Futárszolgálat” és a ”Pick Pack Pont Budapest” szállítási mód is INGYENES. Az akció összeghatártól függetlenül minden rendelésre automatikusan vonatkozik.

 

FIGYELEM! A ”Futárszolgálat” és a ”Pick Pack Pont Budapest” szállítási mód választása esetén a szállítási díjat rendszerünk automatikusan hozzáadja a fizetendő végösszeghez, de kollégáink a számla elkészültekor levonják a költséget, így a házhozszállítás valóban ingyenes.

 

Részletek az akcióról: www.ingyenszallitasnap.hu