Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
14.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Immun4U Forte 30 db

6 350 Ft
25128420
+

Várható érkezés október eleje!

Az Immun4U Forte C-vitamint, D3-vitamint, folsavat, cinket, szelént, béta-glükánt, shiitake- és echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

Az Immun4UTM Forte napjainkban aktuálisabb termék, mint valaha bármely étrend-kiegészítő. Bár létjogosultsága mindenkor fontos lett volna egy tudatosan élő ember számára, - hiszen a szervezetünk védelmi rendszere elsődleges a test normál működési folyamatai, és az egészségünk megőrzése szempontjából, - a világjárványra való tekintettel, ez a termék most aktuálisabb, mint bármikor.

Mint tudjuk, egy erős immunrendszer a legkülönfélébb behatóló organizmusokkal, vírusokkal is elbánik, és képes különféle startégiák mentén győztesen kijönni a harcból, legyártani a megfelelő antitesteket.

Ezért a világjárványra való tekintettel fontosabb, mint bármikor az immunrendszer tudatos erősítése és működésének támogatása.

Szakmai szinten ezt két fő, különféle stratégia mentén szokásos elérni. Az immunrendszer provokálásával, azaz a támadóképesség érzékenységének növelésével, vagy a minél hatékonyabb működését segítő komponensek, alapanyagok bejuttatásával.

Az Immun4U TM Forte egy innovatív egyedi fejlesztés, a két fenti technikát ötvözi. Felébreszti, hatékonyabbá teszi az immunrendszer védekező képességét, és ehhez minden támogatást meg is ad. A komplex receptúra magas hatóanyag tartalmú kivonatokat tartalmaz.

Engedélyezett EFSA egészségügyi állítások:

CINK (Immun4UTM Forte az NRV szerint ajánlott napi adag 200%-át tartalmazza)

A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál csontozat, haj, köröm, bőr, látás, szellemi működés fenntartásához, a DNS- szintézishez, és a vér normál tesztoszteron-szintjének fenntartásához.

A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, a sejtosztódásban, és a normál fehérjeszintézisben.

A cink részt vesz: sav- bázis egyensúly fenntartásában és, a szénhidrát-anyagcserében, a makro-tápanyagok és a zsírsavak normál anyagcseréjében, valamint az A-vitamin normál anyagcseréjében.

A C-VITAMIN (Immun4UTM Forte az NRV szerint ajánlott napi adag 312%-át tartalmazza)

A C-vitamin antioxidáns, segíti az immunrendszer jó működését, fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a kollagénképződéshez, az erek, bőr, csontozat, porcok, fogak, és a fogíny normál normál állapotának fenntartásához, az idegrendszer normál működésének, és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, valamint hozzájárul az E- vitamin redukált formájának regenerálásához.

D-vitamin (Immun4UTM Forte az NRV szerint ajánlott napi adag 300%-át tartalmazza)

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához, vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkció és normál fogazat fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

Folát (Immun4UTM Forte az NRV szerint ajánlott napi adag 200%-át tartalmazza)

A folát hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, vérképződéshez, homocisztein-anyagcseréhez, és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A folát részt vesz a normál aminosav-szintézisben, és a terhesség alatt az anyai szövetek növekedésében, szerepet játszik a sejtosztódásban.

Szelén (Immun4UTM Forte az NRV szerint ajánlott napi adag 200%-át tartalmazza)

A szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a pajzsmirigy normál működéshez, a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A szelén részt vesz a normál spermaképződésben

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is