16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Idelyn Beliema Effect hüvelytabletta 10db

4 367 Ft
25125908
Nincs készleten

Beliema Effect

A hüvelyflóra bármely átmeneti megváltozásakor, bakteriális vagy gombás fertőzés esetén is.


1. Az orvostechnikai eszköz leírása, összetétele és javallata
A Beliema Effect orvostechnikai eszköz, mely a hüvelyflóra bármilyen átmeneti megváltozásakor alkalmazható, bakteriális vagy gombás fertőzés esetén is.
A Beliema Effect egyaránt használható a nem-specifikus hüvelygyulladást kísérő kellemetlen szagú folyás esetén vagy kemoterápiával illetve antibiotikummal kezelt specifikus hüvelygyulladásban (Candida, Trichomonas, Mycoplasma, stb...) az antimikrobiális kezelés kiegészítésére, a hüvely bakteriális összetételének visszaállítására, az eredeti mikroflórájának helyreállítására. Hatásmechanizmusának köszönhetően a Beliema Effect hozzájárulhat az égető, viszkető érzés, a hüvelyi folyás és a kellemetlen szag csökkentéséhez.


1.1 Hatásmechanizmusa
A Beliema Effect orvostechnikai eszköz. A tablettákat a hüvelybe kell felhelyezni. Élőflórás Lactobacilli acidophili-t és tejsavat tartalmaznak. A húgyútak és a hüvelyi mikroflóra komplex rendszere természetes védőgátat képez a baktériumok és a Candida ellen, a normál hüvelyváladék 3,8 és 4,5 közötti savas pH-ját a normál ösztrogénszint és az ott élő baktériumflóra tartja fenn.
A hüvely nyálkahártyáján főképp tejsav-baktériumok
(Bacillus Doderlein) vannak, amelyek a glikogént tejsavvá alakítják, ezzel olyan savas környezetet tartanak fenn, amely nem kedvez a kórokozók megtelepedésének és szaporodásának.
Ha a mikrobiális egyensúly megváltozik a hormonális környezet módosulása miatt (menstruáció, terhesség, változókor), a nem megfelelő higiénés viszonyok miatt, vagy antibiotikum használat következtében, olyan kórokozók okozhatnak fertőzést, melyek alapjaiban változtathatják meg a húgyúti és hüvelyi szervek mikroflóráját, a lactobacillusok jelentős csökkenését és hüvelygyulladást vagy bakteriális vaginózist okozva.
A leggyakoribb tünetek az égés, viszketés, vizelési panasz és a kellemetlen szagú hüvelyi folyás.
A Beliema Effect különleges összetételének köszönhetően a hüvelyben feloldódva néhány percen belül a lactobacillusok és a tejsav felszabadulnak, és a hüvelyi pH-t 4-4,5 értékre csökkentik.

1.2 Összetevők
A Beliama Effect összetétele:
Lactobacillus acidophilus (500 millió telepképző egység), tejsav (15 mg 60%-ra titrálva) hüvelytablettánként
Segédanyagok:
Mannit, keresztkötétes nátrium-karboxi-metil-cellulóz, magnézium-sztearát.


2. Csomagolás
Egy doboz 10 hüvelytablettát tartalmaz.

3. Adagolás és használati utasítás
Az ajánlott adag napi egy Beliema Effect használata lehetőleg este, lefekvés előtt, egymást követő 10 napon keresztül.
Kezdje a kezelést 10 nappal a menstruációs ciklus előtt és/vagy közvetlenül a vérzés befejezése után. Ha az orvos másképp nem tanácsolja, akár húsz napon keresztül is folytatható a kezelés. További menstruációs ciklusokban megismételhető a Beliema Effect kezelés.
A csomagolásból óvatosan vegye ki a tablettát: ne feszegesse, mert eltörhet a tabletta. A tabletta biztonságos kivétele érdekében enyhén nyomja meg a tablettafészek végét, vagy nyomja meg a bliszter hátulján az alumíniumot, emelje fel és vegye ki a tablettát.
A csomagolásból kivett tablettát azonnal fel kell használni.
A gyors feloldódás érdekében mélyen a hüvelybe kell felhelyezni a tablettát.

4. Mellékhatások
A Beliema Effect összetevői biztonságosak és jól tolerálhatóak a vizsgálatok alapján.
Nem jelentettek mellékhatást a hatékonysághoz szükséges adagban történt alkalmazás során.
Bár a hüvelyt nem irritálta az alkalmazás során, de ha Önnél váratlan túlérzékenység fordulna elő, kérje kezelőorvosa véleményét és szakítsa meg a Beliema Effecttel folytatott kezelést.
Az enyhe viszketés, amely a kezelés elején jelentkezhet, gyorsan megszűnik.
Ha a panaszai nem szűnnének meg, kérje kezelőorvosa tanácsát.

5. Kölcsönhatás gyógyszerekkel
Ne használja a Beliema Effectet más hüvelyi készítménnyel (orvostechnikai eszközzel és/vagy gyógyszerrel) nőgyógyásza tanácsa nélkül.
6. Tárolás
A Beliema Effect száraz helyen, sugárzó hőtől, fényforrástól távol tartandó. Sérült csomagolású vagy bliszterű tablettát ne használjon fel. Gyermekektől távol tartandó. Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, átmeneti felmelegedéstől is védve tartandó.


7. Figyelmeztetések és óvintézkedések
Ne alkalmazzon az előírtnál nagyobb adagot a mellékhatások elkerülése érdekében. 30 napnál hosszabb ideig ne használja a Beliema Effectet.

Ne használjon fel sérült csomagolású tablettát, vagy túlzottan porlékony terméket. Ezek helytelen tárolásra, illetve annak következtében kialakuló bomlásra utalhatnak. A termék természetes jellemzője, hogy a tabletták felszíne egyenetlen. Gyermekektől távol tartandó.
Ne használja a terméket, ha túlérzékenységet tapasztal.
Ha bármely összetevőjére túlérzékeny, allergiás lenne, ne használja a terméket. Minden tabletta egyszer használatos, és csak a használata előtt közvetlenül szabad kivenni a csomagolásából.
A tablettákat a hüvelybe kell felhelyezni, szájba bevenni vagy lenyelni nem szabad.
Terhesség vagy szoptatás esetén kérje kezelőorvosa tanácsát a Beliema Effect helyes használatáról.

8. Lejárati idő
Ne használja a terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után.
A lejárati idő a megfelelően tárolt, ép csomagolású termékre vonatkozik.

9. Fel nem használt termék
A hatósági előírásoknak megfelelően, környezetkímélő módon járjon el a lejárt vagy a fel nem használt termékkel vagy csomagolásával.
Orvostechnikai eszköz CE0426

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is