Új jelszó kérése


HUMINIQUM ÉTREND KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA 120db

Vény nélkül kapható gyógyszerek
HUMINIQUM ÉTREND KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA 120db
5 465 Ft

Étrend kiegészítő a szervezet méregtelenítésére, ásványi anyagok, mikro- és nyomelemek pótlására, szellemi harmonizációra, fizikai és szellemi teljesítőképesség növelésére, a szervezet védekező képességének javítására.

 • A természet biztosított számunkra minden tápanyagot, ahhoz, hogy hosszú, egészséges és aktív életet élhessünk. Sajnos nem élvezhetjük teljes egészében mindezen földi javakat, mert táplálékainkat oly módon termesztjük és dolgozzuk fel, hogy azok nagy része nem használható a szervezet számára. Ezen az sem segít, hogy a teljesen kimerített talajainkon termesztett növényeket és az állatokat mesterséges szteroidokkal serkentjük nagyobb növekedésre. A mikroelemek és ásványi anyagok hiánya a szervezetben elsősorban az enzimek és vitaminok működését gátolják. Ezért hiába fogyasztjuk a vitaminokat, ha nincs jelen a megfelelő mikroelem, akkor azok hatástalanok maradnak. Az analitikai módszerek fejlődése mára lehetővé tette a nagyon kis mennyiségben jelen lévő elemek mérését, melyek azt igazolják, hogy egy élő szervezet működéséhez több mint 70 mikroelem és ásványi anyag folyamatos jelenléte szükséges. Amennyiben ezek aránya megbomlik - az élelmiszerek csökkent mikroelemtartalma miatt, vagy számos esetben azért mert a szükséges mikroelemekből csupán néhányat pótlunk -, úgy előbb-utóbb megjelennek az úgynevezett "civilizációs betegségek" (allergia, stressz, immunrendszeri problémák, daganatok, elhízás, eddig ismeretlen betegségek megjelenése stb..). Érdemes itt idézni Dr. Linus Pauling-ot a kétszeres Nobel-díjas kémikust: "...nincs az élő szervezetnek az a megbetegedése, ami ne lenne visszavezethető valamely mikroelemek hiányára.." A szervezet hatékonyan nem tud felvenni akármilyen ásványi anyagot vagy mikroelemet. Ehhez un. szerves molekula-komplexek kellenek, melyek átjutnak a bélfalon és a sejtfalon is. A huminanyagok a növényi eredetű biomassza több tízezer (millió) éves bomlási folyamataiban keletkeznek - növény-tőzeg-lignit-barnaszén-feketeszén-gyémánt. A természetes huminsav és fulvosav közel 70 féle ásványi anyagot tartalmaz önmagában és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában, természetes arányban. Érdemes megjegyezni, hogy a világ legjobb minőségű, legtisztább huminanyag lerakódásai Magyarországon találhatók.

  FELHASZNÁLÁSI JAVASLATOK A készítmény nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot (ízesítő, stabilizáló, tartósító stb). Ízesítését mindenki ízlés szerint végezze, ha a termék eredeti természetes íze zavaró. A szükséges adagot egy pohár hideg vagy meleg vízben elkeverve fogyaszthatjuk. Ízét kellemesebbé tehetjük, és hatását fokozhatjuk, ha 1-2 csepp citromot vagy citrom illóolajat adunk hozzá. A szükséges adagot gabonakávéval és ízlés szerint mézzel, nádcukorral, tejsavóval ízesítve kellemes italt kapunk. Elkészíthető tejhez, kakaóhoz vagy joghurtokhoz, gyümölcslevekhez illetve ásványvízhez keverve is. A készítmény hatását fokozhatjuk, ha az ajánlott adagot 0,5-1 dl vízben frissen csavart citromlével és csipetnyi sóval elkeverjük. Étkezés előtt 15-20 perccel ajánlott bevenni reggel éhgyomorra.
 • Vonalkód 
  5999066212036
  Vonalkód
  5999066212036
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25113913
  Státusz
  Vény nélkül kapható gyógyszerek