16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

HERBAL CURE FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ HŐTAPASZ 2db

2 039 Ft
25012800
+
Biztos Ön is tapasztalta már, hogy a fájdalom a meleg hatására enyhül, könnyebben elmúlik. Ezenkívül a hő segíti a hatóanyagok bőrbe való könnyebb bejutását is.

Ezt használja ki az új generációs Herbal Cure tapasz, mely egyedülálló összetevőinek köszönhetően hő termelésével stimulálja az akupunktúrás pontokat, ezáltal biztosítja az életenergia, azaz a qi (ejtsd csí) akadálymentes áramlását.

Hatóanyagainak köszönhetően csökkenti a fájdalmat, segíti a gyulladt gócpontok megszüntetését és a szervezet méregtelenítését.

Az ősi keleti gyógyászat szerint a szervezet csak akkor tud megfelelően működni, ha az életenergia, azaz a Qi (csí) a meridiánon akadálymentesen tud áramolni. A mindennapok során lerakódó méreganyagok negatívan befolyásolják a Qi áramlását, így a körfolyamat gátlása különböző betegségek kialakulásához vezethet. Az akupontok stimulálásával ezek az akadályok megszüntethetők.

A távol-keleti tűszúrásos eljárás elvét követve fejlesztették ki ezt a terméket, mely egyedülálló gyógynövény összetételének köszönhetően, hő termelésével stimulálja a meridiánt, ezáltal biztosítja a Qi folyamatos áramlását. Emellett kiválóan alkalmas a gyulladás csökkentésére és a fájdalom gyors megszüntetésére.

A tapaszt a következőképpen javasolt alkalmazni Külsőleg, a fájdalmas területre felragasztva a tapasz melegedni kezd, és fokozatosan kifejti fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatását. Napi 1 tapasz felhelyezése ajánlott, melyet hagyjunk 10 órán keresztül a kezelendő felületen.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is