Új jelszó kérése


HERBAL CURE FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ HŐTAPASZ 2db

HERBAL CURE FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ HŐTAPASZ 2db
1 276 Ft
Biztos Ön is tapasztalta már, hogy a fájdalom a meleg hatására enyhül, könnyebben elmúlik. Ezenkívül a hő segíti a hatóanyagok bőrbe való könnyebb bejutását is.
 • Biztos Ön is tapasztalta már, hogy a fájdalom a meleg hatására enyhül, könnyebben elmúlik. Ezenkívül a hő segíti a hatóanyagok bőrbe való könnyebb bejutását is.

  Ezt használja ki az új generációs Herbal Cure tapasz, mely egyedülálló összetevőinek köszönhetően hő termelésével stimulálja az akupunktúrás pontokat, ezáltal biztosítja az életenergia, azaz a qi (ejtsd csí) akadálymentes áramlását.

  Hatóanyagainak köszönhetően csökkenti a fájdalmat, segíti a gyulladt gócpontok megszüntetését és a szervezet méregtelenítését.

  Az ősi keleti gyógyászat szerint a szervezet csak akkor tud megfelelően működni, ha az életenergia, azaz a Qi (csí) a meridiánon akadálymentesen tud áramolni. A mindennapok során lerakódó méreganyagok negatívan befolyásolják a Qi áramlását, így a körfolyamat gátlása különböző betegségek kialakulásához vezethet. Az akupontok stimulálásával ezek az akadályok megszüntethetők.

  A távol-keleti tűszúrásos eljárás elvét követve fejlesztették ki ezt a terméket, mely egyedülálló gyógynövény összetételének köszönhetően, hő termelésével stimulálja a meridiánt, ezáltal biztosítja a Qi folyamatos áramlását. Emellett kiválóan alkalmas a gyulladás csökkentésére és a fájdalom gyors megszüntetésére.

  A tapaszt a következőképpen javasolt alkalmazni Külsőleg, a fájdalmas területre felragasztva a tapasz melegedni kezd, és fokozatosan kifejti fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatását. Napi 1 tapasz felhelyezése ajánlott, melyet hagyjunk 10 órán keresztül a kezelendő felületen.
 • Vonalkód 
  6928063263085
  Vonalkód
  6928063263085
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25012800