Új jelszó kérése


HENNAPLUS HAJFESTÉK 3 SÖTÉT BARNA 1 db

HENNAPLUS HAJFESTÉK 3 SÖTÉT BARNA 1 db
3 614 Ft
Hajfesték.
 • Manapság a hajszín megváltoztatása mindennapi jelenség. Az egyiptomi, görög és kínai kultúrkörből származó mesékben az szerepel, hogy hajszínezőként már akkor henna kivonatot használtak.
  Ma már a henna kivonatot a legtöbb hennát tartalmazó hajfestékben fémsókkal, fémszármazékokkal keverik, melyek fejbőrünkön keresztül beszivárognak szervezetünkbe. A különféle színezőanyagok pedig allergiás reakciókat válthatnak ki. Van azonban választási lehetőségünk! Nem kell, hogy a káros anyagok a hajas fejbőrön keresztül bejutva szervezetünket károsítsák! A biztonságos, természetes HennaPlus hajszínező termékekkel, most már lehetőség nyílik arra, hogy biztonságosan, gyengéden és odafigyelve színezzük hajunkat. A HennaPlus hajfestékek garantáltan nem tartalmaznak sem P-Phenylenediamin (PPD), amely allergiás tüneteket válthat ki, sem O-Aminofenol és a P-Aminofenol, amelyek pillanatnyilag tiltott szerek. A HennaPlus hajfestékekben a hennához adott anyagok biztosítják, hogy kíméletesen és biztonságosan festhessük hajunkat.

  * a gyógynövények táplálják a hajat és hozzátapadnak a pórusos felületekhez, így védve a haj szerkezetét.
  * a panthenol szabályozza a haj nedvességtartalmát, kondicionálja és védi is azt.
  * a Biotin (azaz H-vitamin) dúsabbá, egészségesebbé teszi a hajat, megelőzi a hajtöredezést és az erőteljes hajhullást.
  * a Resorcinol gondoskodik a meleg színek létrehozásáról.
  * a napraforgó-kivonat megvédi a haj szerkezetét, és megelőzi az UV hatásnak kitett haj kifakulását.

  A henna fényessé teszi a hajat, regenerál, véd, színez, táplál és gyógyít, de ha bizonyítottan káros anyagokkal vegyítik, e jótékony hatások eltörpülhetnek az okozott kár mellett.
  Fesse haját biztonsággal!
 • Vonalkód 
  8710267491504
  Vonalkód
  8710267491504
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25011001