Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Háztartás


590 Ft
Környezetbarát WC-olaj szórófejes és utántöltő változatban többféle illattal.
+

374 Ft
A szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) ősidők óta használt természetes tisztítószer.
+

460 Ft
Környezetbarát mosogatószer többféle illattal.
+

956 Ft
A cukortenzidnek és zsíralkoholszulfátoknak a búzaproteinekkel és glicerinnel alkotott kiegyensúlyozott kombinációjának köszönhetően kitűnő tisztító és nagy zsíroldó hatású valamint rendkívül bőrkímélő. Tiszta és ragyogó edényeket eredményez. A bőrgyógyászati tesztet sikeresen teljesítette. 
+

590 Ft
Környezetbarát univerzális tisztítószer szórófejes és utántöltő változatban többféle illattal.
+

1 765 Ft
Egyszerűen és alaposan eltávolítja a vízkő lerakódásokat. Használható vízkövesedett berendezések és szaniter felszerelések tisztításához.
+

1 216 Ft
Általános felületfertőtlenítő, mely hatékonyan távolítja el a baktériumokat, gombákat és az egyéb szennyeződéseket. Hipoallergén, vegán, alapanyagokból...
+

1 869 Ft
Ez a folyadék kiválóan alkalmas mindenféle szőnyeg és kárpit tisztításához is, segít megőrizni a színek élénkségét. Használja padló, kő, csempe vagy bármilyen sima felülethez.
+

2 435 Ft
Mosószer koncentrátum (kb. 40 mosáshoz elegendő) kézi és gépi mosáshoz fehér és színes ruhákhoz.
+

590 Ft
Környezetbarát ablaktisztító folyadék utántöltő többféle illattal.
+

590 Ft
Környezetbarát háztartási higiénizáló szórófejes és utántöltő változatban többféle illattal.
+

1 056 Ft
Ökocímkével rendelkező wc-tisztító növényi és ásványi alapanyagokból. Eltávolítja a vízkövet és egyéb nem kívánatos szennyeződéseket a wc-ből, és friss illatot biztosít. Környezetbarát, természetes alapanyagú, könnyen használható termék.
+

2 435 Ft
Kiváló tisztító hatás alacsony hőmérsékleten is. Alaposan tisztít, védi a ruhák színét és kíméletes a bőrhöz. Foszfátot és optikai fehérítőt nem tartalmaz....
+

515 Ft
Alkoholos padlóápoló. Alaposan tisztítja és ápolja a padlót, járólapot, követ, fényes csíkmentes felületet biztosít.
+

1 561 Ft
Sokoldalúan alkalmazható egészségügyi tisztítószer. A cukortenzidekből és alkoholból, tej- és citromsavból álló bio-rendszer nehézség nélkül feloldja a mész,-szappan-, zsír- és piszoklerakódásokat. Fertőtlenítő hatású és higiénikus frissességet ad.
+

3 323 Ft
Ezt a mosószert a nagyon érzékeny és finom bőrre fejlesztették ki. Kíváló minden színes ruhaanyag típushoz, kivéve a gyapjúhoz és a selyemhez. Természetes összetétele miatt kemény vízben is hatékony.
+

1 765 Ft
Kiválóan alkalmas a konyha és fürdőszoba intenzív tisztításához. Eltávolítja a kellemetlen szagokat, a vízkövet, a vízfoltokat és a szappan maradékokat. Csempe és mindenféle fürdőszobai felszerelések tisztításához is használható.
+

590 Ft
Környezetbarát ablaktisztító folyadék utántöltő többféle illattal.
+
 Előző
1 2 3 4 5 6
Következő