16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

GYOMORERŐSÍTŐ KÍNAI TEA FILTERES 100 g

2 575 Ft
25009432
+
Távol-keleti gyógyítók szerint a krónikus gyomorbetegségek 70%-ának kialakulása a rendszeres és helyesen megválasztott étrenddel megelőzhető. A válogatott gyógynövényekből készült tea jellegzetes tulajdonsága, hogy a gyomor nyálkahártyáján bevonatot képez, így hosszú ideig védi annak falát.

Rendszeres fogyasztásával javítható az emésztés, megszüntethetők a különböző okokból eredő gyomorfájdalmak, a felfúvódás, a gyomorsav-túltengés, s ennek révén egyszersmind számos krónikus gyomorbetegség kialakulása is megelőzhető. Alkalmas gyomorfekély és krónikus gyomorhurut kiegészítő terápiájára. Méregteleníti a májat. Segít a jó közérzet megőrzésében - különösen hosszabb légi vagy tengeri út során -, illetve enyhíti a fáradtságot és az idegességet.
"A kis tüzet egy pohár víz is eloltja."Felhasználási javaslat: naponta egy teafiltert 2dl vízzel leforrázunk, majd 5 percig állni hagyjuk. Ha a filtert nem hagyjuk kiszáradni, akkor még kétszer leforrázhatjuk. A teát lehetőleg evés után fogyasszuk. Súlyosabb esetekben ajánlatos egy-két hónapos kúrát tartani.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is