Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Gyerekerő étrend-kiegészítő gyerekeknek 230 g

2 980 Ft
25126641
+
Olyan gyümölcsöket válogattunk össze, melyek eredete végigkövethető a ”bokortól az üvegig”, így a minőség mindvégig ellenőrizhető marad.
A minőségileg válogatott 5 fajta, antioxidáns tartalmú gyümölcsből, egyedi technológiával, a természetes hatóanyagok maximális megőrzésével készített koncentrátum a gondos feldolgozásnak köszönhetően megőrizte magas flavonoid és polifenol növényi antioxidáns tartalmát.
A táplálkozási szakemberek véleménye szerint a gyümölcsök lényeges szerepet játszanak a legelterjedtebb betegségek megelőzésében, a gyerekek fejlődésében, ugyanis az egészséges táplálkozással a betegségek jelentős része megelőzhető. A GyerekErő nem pótolja az egészséges táplálkozást, de hozzásegíti a fejlődésben lévő szervezetet a szükséges fejlődéshez. Hogy minél kedveltebb legyen a gyerekek körében, kakaóval és fahéjjal ízesítettük a terméket.

A GyerekErő főbb összetevői:
- Fekete bodza velő
- Meggy velő
- Fekete szeder velő
- Fekete ribiszke velő
- Kékszőlővelő
- C-vitamin (aszkorbinsav)
- Citromsűrítmény


A GyerekErő előnyei:
- 5 féle gyümölcs egyedülálló koncentrátuma
- Jó ízű, a gyermekek számára kedvelt kakaóval és fahéjjal van ízesítve
- Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat
- Nem tartalmaz tartósítószert
- Nem tartalmaz színező és aroma anyagokat