Új jelszó kérése


GINKGO BILOBA KAPSZULA 60MG 100 db

GINKGO BILOBA KAPSZULA 60MG 100 db
1 805 Ft
Antioxidáns hatású gyógynövény.
 • A Ginkgo Biloba, vagyis Páfrányfenyő egy nagyon különleges gyógynövény. A fertőzésekkel, kártevőkkel szemben rendkívül ellenálló, melyet valószínűleg sejtvédő hatóanyagainak köszönhet. A Ginkgóban található flavonoidok antioxidáns hatásúak, hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, valamint az agyműködés, koncentráció, memória szinten tartásához.

  Gyógyító összetevői a flavonoidok, és terpenoidok, melyet a sajátos, legyező formájú levelek tartalmaznak nagyobb mennyiségben.

  A Ginkgo Biloba étrend-kiegészítő minőségét nagy mértékben befolyásolja, hogy mindkét csodálatos hatóanyagot tartalmazza, ráadásul a megfelelő arányban. Akkor a legoptimálisabb az összetétel, ha 22-27%-ban flavonglikozidot, és 5-7%-ban terpénlaktánt tartalmaz a levélkivonat. Ez a Vitamin Station készítményénél 24, illetve 6%, vagyis megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek.

  Széles spektrumú hatásköre miatt szinte minden korosztálynak ajánlott, a szellemileg erősen leterhelt menedzsereknek éppen úgy, mint a vizsgára készülő egyetemistáknak, vagy az unokáikkal lépést tartani próbáló „tapasztaltabb” korosztálynak. Várandósoknak azonban nem javasolt az alkalmazása!  Miben segíthet nekünk a Ginkgo Biloba?

  *
  Az agyi vérellátás fokozására már évszázadok óta használják a keleti kultúrákban.

  *
  Az agyműködés serkentésével javul a koncentráló, és a szellemi teljesítő képességünk.

  *
  Kiváló roborálószer, javítja az egész test vérkeringését, vérellátását.

  *
  Fülzúgás, szédülés, visszértágulat, aranyér, impotencia kezelésében is segíthet, amennyiben a probléma oka visszavezethető keringési zavarra.

  *
  Hatóanyagai növelhetik a vér viszkozitását, ezáltal csökkenhet a vérrögképződés kialakulásának kockázata és javulhat a perifériás keringés (az élénkebb keringés hatására csökkenhet a „hideg kéz-hideg láb” problémája is).

  *
  Antioxidáns tulajdonsága révén segíthet a szabad-gyökök semlegesítésében, az öregedés késleltetésében.

  *
  Serkenti az immunrendszer működését.

  *
  Jótékony hatását kimutatták allergia, és asztma esetében is.

  Figyelmeztetések:

  Fogyasztása terhesség-, szoptatás-, véralvadás gátló szerek szedése esetén, illetve műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukorszintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal!

  Összetétel:

  Ginkgo Biloba levél kivonat (24% falvon-glikozid, és 6% terpén-laktán) 60mg

  Ginkgo Biloba levél őrlemény 190mg
 • Vonalkód 
  6936385400200
  Vonalkód
  6936385400200
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25009616