Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
14.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

GINKGO BILOBA INSTANT TEA 200 g

1 649 Ft
25009520
+

Ha hiszünk a bölcseknek, úgy hinnünk kell a ginkgofa gyógyerejében. A párfányfenyő, a ma élő legrégibb magvas fafaj, 'élő kövület'.
A ginkgóban található legfontosabb hatóanyagok szabadgyöklekötő hatásúak, így hathatós védelmet nyújtanak a korai öregedés ellen. A ginkgo csökkenti a vér viszkozitását, ezáltal javítva annak keringését, és csökkentve a vérrögképződés kockázatát. Szabályozza az agyi anyagcserét és keringést, lassítja az agyi sejtek elöregedését és pusztulását. Ezáltal rendkívül hatékonyan alkalmazható gyakori fejfájás, szédülés, fülzúgás, az öregséggel összefüggő leépülési folyamatok esetében, valamint agyérelmeszesedés okozta zavarok kezelésében.

Tartalma: 20 db 10 g-os instant granulátum aromazáró csomagolásban.

Felhasználás: egy zacskó első osztályú ginkgo levelet és cukrot tartalmazó instant teát egy csésze forró, vagy hideg vízzel leöntve fogyasztjuk.

Adagolás: naponta 1-2 csésze elfogyasztása optimális.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is