Új jelszó kérése


GINGISOL ÍNY-ÉS SZÁJÁPOLÓ OLDAT10 ml

GINGISOL ÍNY-ÉS SZÁJÁPOLÓ OLDAT10 ml
593 Ft
A Gingisol íny- és szájápoló oldat jól alkalmazható a napi szájápolásban, de segít megelőzni a fogínysorvadást kísérő kellemetlen tüneteket.
 • Az előrelátó egészséggondozás a fog- és szájápolásnál kezdődik.
  A kellemes illatú Gingisol fogíny- és szájápoló oldat korszerű szájüregi higiéniát biztosít.Természetes eredetű, komponensei hatékonyak a szájüreg és a fogíny mindennapos ápolásában.
  A kamilla gyulladáscsökkentő, a mentol hűsítő, a szegfűszegolaj érzéstelenítő hatása közismert. Az illóolaj komponensek segítik megőrizni, helyreállítani a szájüreg egészséges mikroflóráját.
  A Gingisol íny- és szájápoló oldat jól alkalmazható a napi szájápolásban, de segít megelőzni a fogínysorvadást kísérő kellemetlen tüneteket. A protézisek viselésénél gyakran előforduló szájnyálkahártya panaszok a terület közvetlen bekenésével, illetve szájvízként való alkalmazással megszüntethetőek.

  A Gingisol oldat legyen a napi fog- és szájápolás része!

  Kiszerelés: 10 ml

  Összetevők: Chamomilla Recutita extract, Glycerine, Alcohol, Cariophylli oil, Vanillin, Menthol, Camphor.

  Alkalmazás: A szájüreg napi ápolására 0.5 dl langyos vízhez adjunk 5-10 csepp oldatot, és ezzel öblögessünk, vagy kejük be ( kisméretü vattatamponnal) az érzékeny felületet.

  Figyelmeztetés: Túlérzékenységi reakció esetén, a készítmény alkalmazását abba kell hagyni. Gyermekek elől elzárva tartandó!

  Tárolás: szobahőmérsékleten

  Felhasználható: a gyártástól számítva 18 hónapig (a doboz alján feltüntetve)
 • Vonalkód 
  5999542641206
  Vonalkód
  5999542641206
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25007138