Új jelszó kérése


GALAKTIVBIO KULLANCSRIASZTÓ PUMPÁS 100 ml

GALAKTIVBIO KULLANCSRIASZTÓ PUMPÁS 100 ml
1 570 Ft
Hatásosak a csípő és vérszívó rovarok ellen, mint pl: a szúnyog, kullancs, muslinca, bögöly és más csípőlegyek.
 • Vadonatúj rovarriasztó szerek, amelyek kizárólag természetes anyagok felhasználásával készültek. Hatásosak a csípő és vérszívó rovarok ellen, mint pl: a szúnyog, kullancs, muslinca, bögöly és más csípőlegyek.

  Különleges előny - teljeskörű alkalmazhatóság:
  Víz-, és izzadtságálló termékek, nedvesség hatására nem veszítenek hatékonyságukból. Ezáltal nem csak a szokásos csípés elleni védekezéskor használható, de ideális strandoláshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz, horgászáshoz és minden más szabadidős elfoglaltsághoz.

  Kizárólag természetes hatóanyagok:
  A rovarcsípés elleni hagyományos védekezés mindeddig azt jelentette, hogy bőrünkön mérgező, irritáló anyagokat kellett elviselnünk. A GalaktivBio termékek fő hatóanyaga a p-Mentha-3, 8-diol (eukaliptuszolaj) és más illóolajok mint a kókusz-, és citromolaj. Illat-, és tartósítóanyagai is kizárólag természetes eredetűek. Semmiféle mérgező hatása nincs felnőttekre, gyermekekre vagy akár állatokra. Kisgyermekek bőrén is alkalmazható. A kellemes illatú növényi olajok alkalmazása révén bőrápoló hatással is bír, ugyanakkor nem hagy olajos foltot a ruházaton.

  Igazolt hatás:
  Biztonságos védelem 4-5 órán keresztül.
  A szerek a kezelt bőrterületen speciális 'aurát' képeznek, amely a csípésben érdekelt rovarok szenzorai számára azt felismerhetetlenné teszi. Nagy fontosságot tulajdonítottunk annak, hogy a GalaktivBio a mérgező anyagoktól való mentesség mellett kellően hatékony és bőrbarát is legyen. A vizsgálatok során a bőrbarát funkció "nagyon jó", míg a rovarriasztás hatékonysága "kiváló" minősítést kapott (Swiss Tropical Institute, Basel).

  Használati tudnivalók:
  A termék használható terhesség alatt és szoptatási időszakban is.
  Csecsemőknek 2 hónapos kortól.

  Arcon való alkalmazásnál csak a szembe, szájba kerülést kell elkerülni.

  A használatnak nincs különösebb korlátja, a szert a bőr jól tolerálja, mellékhatás nem mutatható ki.

  Őrizkedjünk mindenesetre a gyulladt, berepedt bőrfelületen való alkalmazástól.

  Illóolajokra érzékenyek ne használják, gyermekek a flakonhoz ne férjenek hozzá.
 • Vonalkód 
  5999888022714
  Vonalkód
  5999888022714
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25009251