Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

FORMOLINE L112 TABLETTA 40db

6 773 Ft
25012894
+
Érje el könnyedén a kívánt testsúlyt!
Klinikai vizsgálatokkal bizonyított hatékonyság!

Fogyjon le jóízű étkezés mellett!
A formoline-nal egyszerűen fogyhat le: spórolja ki a zsírok nagy részét a napi étkezésből az L112 segítségével! A nagyon hatékony formoline L112 aktívan megköt sok, a táplálékból származó zsírt, ezzel megelőzve felszívódásukat a bélből, így a ténylegesen hasznosított zsír mennyisége csökken. Az L112 ezután a megkötött zsírral együtt természetes úton távozik a szervezetből. Mindezek mellett a megtelt rostok a telítettség érzéséhez is hozzájárulnak.

• Hatékonysága klinikailag bizonyított
• A fogyókúra alatt is ízletes és változatos étrend biztosítható
• Segít a vér koleszterin és LDL szintjének csökkentésében
• 1g hatóanyag akár 700g zsír megkötésére is képes
• Tartósan is alkalmazható
• Cukorbetegek is használhatják
• Nem befolyásolja a metabolizmust
• Mellékhatásai enyhék, és csak ritkán fordulhatnak elő

Mi az L112?
A formoline L112 fő hatóanyaga, a poliglükozamin L112-es specifikációja, amely egy természetes rostanyag, és nagyon nagy zsírmegkötő képességgel rendelkezik.

Hogyan hat az L112?
A nagyon hatékony formoline L112 aktívan megköt sok, a táplálékból származó zsírt, ezzel megelőzve felszívódásukat a bélből, így a ténylegesen hasznosított zsír ennyisége csökken. Az L112 ezután a megkötött zsírral együtt természetes úton távozik a szervezetből. Ezen kívül a megtelt rostok a telítettség érzéséhez is hozzájárulnak.

Hogyan szedjem a formoline L112-t?
Testsúlycsökkentéshez a napi két főétkezés mellé vegyen be naponta kétszer 2db L112 tablettát!
Testsúly megtartásához naponta két főétkezéskor vegyen be 1db L112 tablettát

A tablettákat mindig a napi legnagyobb zsírtartalmú étkezéskor vegye be egy nagy pohár vízzel (min. 250ml).
A formoline L112 jól tolerálható készítmény, amely hosszú távon is szedhető.

Hogyan fogyok le a formoline L112-vel?
A formoline L112 természetes, emészthetetlen rostjai megkötik az étkezések során bevitt zsírt, majd azok a tápcsatornából természetes úton távoznak a széklettel. Ezáltal jelentősen lehet csökkenteni az étkezésekből felszívódó kalóriaértéket.
Nem szabad azonban elfelejteni, hogy tartós és sikeres fogyáshoz türelem és idő kell. Testzsírokból való súlyveszteség nem látszik egyik napról a másikra. Ahogy általában a túlsúlyt okozó testzsírok is évek alatt képződtek, azokat lefogyni sem lehet napok alatt. Ahhoz, hogy az ember 1kg testzsírtól megszabaduljon, 7000 kalóriányi étkezésnek kell hiányoznia a beviteli oldalon. Ennyi energiaértéke kb. 780g tiszta étkezési zsírnak van. NE felejtsük el, hogy az energiamérleget nem csak a bevitel csökkentésével, hanem a felhasználás növelésével is a fogyás irányába lehet elmozdítani, ezt pedig fizikai aktivitás növelésével, pl. sétával, kocogással vagy úszással tehetjük meg.


A használata előtt kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a használati utasítást!

Ajánlott termékek

639 Ft
1 393 Ft
Akció 35%
3 900 Ft 2 523 Ft
1 141 Ft