Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Flavon Max Plus növényi színanyag koncentrátum 240g

16 097 Ft
25114376
+

 

A megélt napi stressz, a nem megfelelő táplálkozás túlzott jelenléte egyre inkább probléma. Ezek együttes következményeként esetenként kóros mértékben felszaporodhatnak szervezetünkben a reaktív szabadgyök molekulák. . Tovább súlyosbíthatja a helyzetet a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, az indokolatlan gyógyszerfogyasztás, a levegő, a víz és a talajok szennyezettsége is.

A szervezet megfelelő antioxidáns ellátása nagyon fontos, amiben a táplálkozásnak, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmi anyagok bejuttatásának szerepe igen jelentős, ezért tartalmaz termékünk céklát, homoktövist, fekete áfonyát, fekete ribizlit, gránátalmát és kékszőlőt. Ezek a növények antioxidáns hatásúak.

A Flavon max Plus+ részét képezheti a változatos étrendnek, mivel jól megválasztott, tudatosan összeállított, komplex, minőségi, természetes étrend-kiegészítő.

- A Flavon max Plus+ fogyasztása kimondottan ajánlott azok számára, akik komoly szellemi vagy fizikai megterhelésnek, stresszeknek vannak kitéve.

- Akik rendszertelenül, egysíkúan, nem elég változatosan étkeznek.

- Javasoljuk a Flavon max Plus+ fogyasztását mindazoknak, akik kiemelt figyelmet szentelnek egészségüknek, szervezetük állapotának.

Tartósítószert nem tartalmaz!

Napi 2 alkalommal (lehetőleg étkezés előtt) 1 adagolókanálnyit kell elszopogatni belőle. Az adagolókanalakat termékeinkhez csomagoljuk. Egy havi adag.

OÉTI notifikációs szám: 10028/2011

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Ajánlott termékek

Bioheal Omega 3-6-9 1200 mg kapszula 100db Akció 25%
3 389 Ft 2 540 Ft
BÉRES SZEMERŐ LUTEIN F.FTBL.2x 60 db OLIMP.
Új
Akció 5%
8 731 Ft 8 295 Ft