Hét fajta gyümölcslé kivonat, magas polifenol/flavonoid, resveratrol (növényi antioxidáns) tartalommal.
Összetétel:
vörös szőlőlé, fekete cseresznyelé, feketeszeder-lé, fekete ribizlilé, bodzalé, szilvalé, almalé, alkohol
Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben | |||
50 ml | 100 ml | 200 ml | |
Össz polifenol: | 1200 mg | 2400 mg | 4800 mg |
Ebből - flavonoid: | 900 mg | 1800 mg | 3600 mg |
- resveratrol | 2,5 mg | 5 mg | 10 mg |
Alkohol: | 0,8 %v/V | 0,8 %v/V | 0,8 %v/V |
Antioxidáns (ORP): | -400mV | -400mV | -400mV |
Felhasználási javaslat: 50 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 100-200 ml/nap, több alkalomra elosztva.
A flavonoidoknak az egészség megőrzésében és a betegségek megelőzésében játszott szerepét az utóbbi évek tudományos kutatásai megkérdőjelezhetetlenné teszik. A vizsgálatok kimutatták a flavonoidok szívet és érrendszert védő, immunerősítő, gyulladáscsökkentő, allergiaellenes, májregeneráló hatását. Egyetemi klinikán végzett állatkísérletek igazolják a terméknek a szív és érrendszer rizikófaktoraira (triglicerid, koleszterin, LDL, HDL), valamint az érszűkületekre és érelmeszesedésre kifejtett eredményes hatását.
A szabadgyökök rendkívül romboló hatásúak. Károsítják sejtjeinket, ami korai öregedéshez vezethet, csökkent immunműködést, gyulladásokat, végül degeneratív megbetegedéseket okoz. A szabadgyökök romboló hatásának csökkentésében a növényi antioxidánsok biológiai tevékenysége óriási jelentőségű, ezek az egészség megőrzésében felbecsülhetetlen értékű szövetségeseink. A növényi antioxidánsok sejtfiatalítóak, a hagyományos kezelések mellékhatásait csökkenthetik.
Nincsenek bejegyzések
© 2024 Internetpatika Kft.