FatBond: A fogyás új dimenziója!
Megköti a cukrokat. 50%-al csökkenti 6 kocka csokoládéból bevitt kalória mennyiségét*. (*Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011)
Megköti a zsírokat. Az ACTI BALL+ egyetlen adagja akár 75%-al is csökkentheti a zsírokból bevitt kalória mennyiségét*. (*Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011)
Kalória bevitel kontrolláló (Protokol szám: 010816, 06/2012), Chrono-Aktív technológia*. Az ACTI BALL+ napi ajánlott adagja 462 kalóriával csökkenti a bevitt táplálék kalória értékét*. (*Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015)
Kiegyensúlyozza a fogyasztó baktériumok mennyiségét, prebiotikus hatása révén megváltoztatja a bélflóra összetételét, már 48 óra után.*
30%-al csökkenti a (hizlaló) FIRMICUTES/ (fogyasztó) Bacteroidetes baktériumok arányát*.
(Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017)
• Reaktiválja a jótékony bélflórát*
• Újra képessé tesz a súlyvesztésre
• Újra kalibrálja az energetikai egyensúlyt
Klinikailag tesztelt! (Protokol szám*: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám*: 2015190/D252/5, 01/2017)
A Fatbond egyedi receptúráját 3 szabadalom védi, hatását számos klinikai vizsgálat támasztja alá!
Forradalmian új szempont szerint közelíti meg az elhízást! A FatBondban levő emészthetetlen speciális, komplex, növényi rostoknakköszönhetően az egészséges bélflóra általi fermentációja a
vastagbélben növeli:
Acetát termelést +75%-al
Propionáttermelést : +75%-al
Butirát termelést +25%-al
(Klinikai vizsgálati szám: 2015190/D252/5, 01/2017)
A tudományos felmérések bizonyítják, hogy a probiotikumok - (különféle lakto- és bifido baktériumok) szájon át történő fogyasztásának nagyon csekély hatása van a bélflóra alakulását illetően! Nagy részük nem éli túl a gyomorsavat sem! Kevés az olyan DNS-el rendelkezőjótékony baktérium törzs, amely meg is tud telepedni a vastagbélben! Bebizonyosodott, hogy nincs fontosabb a vastagbélben a jótékony bélflóra és annak szaporodása számára teremtett megfelelő környezetnél! Ezért fontosabbak a megfelelő prebiotikumok!
Tudományos felmérések és klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Firmicutes baktériumok túlszaporodása a vastagbélben teljesen felborítja a zsíranyagcsere utolsó fázisát, és rendkívüli hízékonnyá teszi az embereket. A Firmicutes baktérium többlettel rendelkező egyének ugyanannyi mennyiségű és minőség ételből sokkal több kalóriát kötnek meg és tárolnak zsírpárnák formájában, mint azok az egyének, akiknek kiegyensúlyozott,diverzifikált a bélflórája, és kevésFirmicutesbaktérium található a vastagbelükben.
Ezért is állítja a WHO, hogy a túlsúly járvány-szerűen terjed.
Mindeddig senki sem tudott olyan megoldást, ami randomizált, dupla vak, placebo kontrollált klinikai vizsgálatokkal alá tudta volna támasztani, hogy csökkenteni képes a Firmicutest baktériumok mennyiségét a vastagbélben! FatBond bizonyítottan30%-al csökkenti a (hizlaló) FIRMICUTES/ (fogyasztó) Bacteroidetes baktériumok arányát.
(Klinikai vizsgálati szám: 2015190/D252/5, 01/2017)
Orvostechnikai eszköz: II a, CE 1370
A FATBOND EGYEDI VILÁGÚJDONSÁG! Az SCB Trade Kft. a kizárólagos
Nincsenek bejegyzések
© 2021 Internetpatika Kft.
Icons made by Freepik and Gregor Cresnar from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY