Új jelszó kérése

Vény nélkül kapható gyógyszertári termékek a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában

Fizetési megoldás

SimpleEzMelts komplex porcerősítő 60db

-20%
EzMelts komplex porcerősítő 60db
10 962 Ft
Akció: 8 770 Ft8770
Kezdete: 2017.02.15   A készlet erejéig!
Ingyenes szállítás:
Az EzMelts Joint Relief egyedülálló, szájon át felszívódó technológiája olyan összetevőkkel segítheti az ízületek egészségének a megőrzését, mint a Glükozamin HCL, Kondroitin szulfát és a Hialuronsav.
 • Glükozamin HCL
  A glükozamin szerepet játszik a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában és valószínűsíthetően gyulladást csökkentő tulajdonsággal rendelkezik. A glükozamin bevitelével a károsodott porcállomány fokozatosan regenerálódik és újraképződik.. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.
  Sportolóknál, nehéz fizikai munkát végzőknél illetve túlsúlyosoknál gyakran alakulnak ki ízületi, porckárosodások, amelyek térd-, könyök-, vállfájdalmakkal járnak. A glükozamin segít megőrizni az ízületek, porcok, inak egészségét, jó hatásfokkal segíti a porcok regenerálódását, illetve megakadályozza a további károsodást, azzal, hogy karbantartja, mintegy „kenést” biztosít számukra.

  Kondroitin

  A kondroitin-szulfát legjellemzőbb tulajdonsága, hogy a glükozaminoglikánoknál is nagyobb mennyiségben képes megkötni vizet. A porcszövetek degeneratív folyamataiban a porc kondroitin-szulfát tartalma jelentősen csökken, ennek következtében a vízmegkötő képessége is kisebb lesz, így a csökkent víztartalmú szövetek rugalmassága jelentősen csökken. Ez a folyamat azután terhelés hatására kialakuló mikrosérülések kialakulásához vezethet, ami aztán további leépülési folyamatokat indíthat be a porcszövetben. A kondroitin-szulfát azonban fokozza a porcsejtek proteoglikán és kollagén szintézisét, így fontos szerepet tölt be a porcok eredeti rugalmasságának visszaállításában is. Ez a vegyület nem csak a porc újdonképződésben tölt be alapvető szerepet, hanem a porcot bontó enzimek inaktiválása révén megállítja a porc pusztulását, és ezen keresztül gyulladásgátló hatása is jelentős.

  Hialuronsav

  A hialuronsav a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag. Legfőbb jellemzője, hogy igen sok vizet képes megkötni: saját tömegének ezerszeresét. Jelentős összetevője a bőr kötőszöveteinek, az izmoknak és az ízületi folyadéknak.

  A hialuronsav biztosítja a bőr és a kötőszövetek víztartalmát, rugalmasságát, és nem mellesleg az ízületi folyadékok viszkozitását. Csökkenti a súrlódást a porcok felszínén, így védi a porcokat a mechanikai traumákból adódó kopás ellen, ezzel hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához. Ha csökken a hialuronsav mennyisége a szervezetben, csökken a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága és gyakoribbá válhatnak a kopásos eredetű ízületi gyulladások.


  Összetevők / 1 napi adag tartalma / RDA %*
  Glükozamin HCL / 1000mg / **
  Kondroitin szulfát / 200mg / **
  Hialuronsav / 5mg / **

  * Ajánlott napi beviteli mennyiség
  ** Nincs megállapított ajánlott napi beviteli mennyiség
 • Vonalkód 
  94922143358
  Vonalkód
  94922143358
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25113864
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.